Boxe
![]() ![]() ![]() |
Boxe
letitia |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu banii astia poti sa-ti pui boxe si pe fata si pe spate, du-te in targ la Vitan si uita-te la niste Domotec-uri, o sa-ti placa crede-ma!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
letitia, dupa gusturile mele te-ai grabit cu casetofonul (daca e seria aia de jos de la panasonic, CQ-RD110 sau CQ-RD100). La banii astia iti lui kenwood care insa nu are RDS, da nu compari kenwood cu panasonic, e ca si cum ai compara dacia cu audi :?
Iti recomand sa citesti ce s-a spus si la http://www.dsn.as.ro/forum/viewtopic.php?t...=asc&highlight= |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Alex, am luat cas Panasonic pt ca prietenul meu a avut 2 in ultimii 3 ani. Primul i-a fost furat si al doilea merge excelent de 2 ani. Nu a avut absolut nici o problema cu nici unul dintre ele. Ai dreptate, Kenwood e o marca foarte buna. Am preferat insa sa iau ce cunosc si ce am verificat!
Referitor la boxe, si-a mai luat cineva boxe din Vitan? Am vazut boxe la preturi bune, asa e, dar cata incredere sa am in ele? Multam fain pt raspunsuri! |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
letitia |
![]()
|
Si sa confirm, am luat PANASONIC CQ-RD110LEN
Pt cine vrea sa faca o comparatie d.p.d.v. al aspectului cu Kenwood vezi http://www.magazinultau.ro/product.php?pro...ory=Electronice ! |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
alex |
![]()
|
QUOTE Referitor la boxe, si-a mai luat cineva boxe din Vitan? Am vazut boxe la preturi bune, asa e, dar cata incredere sa am in ele?
Multam fain pt raspunsuri! Boxele alea Domotec de 900.000 sunt facute in Germania si aia de acolo zic ca au 50W adevarati (sunt ligheanele alea mari, ovale, cu membrana din plastic si de culoare rosie). Se aud superb. Boxele mele pe fata sunt Kenwood, gama de jos, penultimul model ca performante, am dat 900.000 pe ele si nu prea se aud bine (nici basii, nici inaltele). Daca setez balansul pe spate-fata egal, alea din spate le acopera pe astea din fata. Poti sa-ti mai cumperi tot din targ niste difuzoare mici, numite tweet-ere si care scot doar inalte si sa le pui in paralel cu boxele de fata. Stai fara grija ca domotec-urile nu o sa le sparga casetofonul tau iar kenwood-urile sunt exact de 35W. La tweet-ere nu se pune problema pentru ca rezista la 100-150W adevarati. Cu configuratia asta eu sunt multumit de cum se aude (nici nu-mi place sa-mi bubuie masina cand merg). P.S. Daca vrei sa-ti sara tabla dupa masina incearca: Infinity, subwoofer JBL, mai fac niste baieti pe langa mall subwoofere cu 4 boxe kenwood (nu-ti incape in portbagaj) ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
letitia |
![]()
|
Misto! Vroiam oricum sa iau niste tweet-ere (mi-am montat o pereche si la niste boxe de acas', acum un an, si s-a vazut simtitor diferenta). Cu "ligheanele" din Vitan aveam insa o problema ca aratau super dar nu stiam la ce sa ma astept din partea lor... O sa cercetez cu atentie Domotec-urile si poate o sa iau din astea. Multumesc!
|
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Alex, am luat cas Panasonic pt ca prietenul meu a avut 2 in ultimii 3 ani. Primul i-a fost furat si al doilea merge excelent de 2 ani. Nu a avut absolut nici o problema cu nici unul dintre ele. Ai dreptate, Kenwood e o marca foarte buna. Am preferat insa sa iau ce cunosc si ce am verificat!
Referitor la boxe, si-a mai luat cineva boxe din Vitan? Am vazut boxe la preturi bune, asa e, dar cata incredere sa am in ele? Multam fain pt raspunsuri! Eu mi-am luat primul si te asigur de calitatea lor, eu ascult la ele la 80% din puterea casetofonului Kenwood, deci crede-ma sunt klumea. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX
|
|
letitia |
![]()
|
Super-boxe in Vitan!!! Multumesc mult pt sfaturi, se aude excelent in masinutza mea. 8)
|
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
alex |
![]()
|
Bine ai venit in club letitia! Auditie placuta.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
letitia |
![]()
|
Merci! :wink:
|
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------
|
|
dragOn |
![]()
|
Eeee!!! Ti-am zis noi!
![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
[color=blue][/color]mi-am luat eu din buchale acu vreo juma de an o statie infinity din buchale. 300W reali. ce puteam sa-mi iau la aceiasi bani (adica 6,7mil) de putere mei mare? subwoofer am un xplod de 200W. incinta am facut-o eu. mersi pt. raspuns(sper sa-mi raspunzi)
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
E cineva disperat cu muzica ?...daca da ...Ce scule aveti pe masina ...
Ma refer la muzica de sa sara tabla ...nu de alta dar nu cred sa fiu singurul nebun din Bucuresti... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
dragOn |
![]()
|
Iooooooo!
Din pacate fondurile nu mi-au permis scule foarte scumpe, dar eu zic ca nu s-aude rau deloc! Cas kenwood seria 2 4X40, boxe pe fata daewoo (daca stii tu alea de pe spate de 40 W, la mine sunt pe fata) pe spate Domotec (ligheane de 50W pe 4 cai) si tweetare de 100W, ashtept mony pentru subwoofer. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Am casetofon philips rc406 4x35 din Metro
Boxe auto nu. Am luat de la un magazin cu electronice niște difuzoare Clarion de medii si inalte de 100W cu diametru de 16 cm le+am plantat in fata si nu pot da casetofonul la maxim ca-mi sparge capul ![]() Cind mai dau de bani iau si pt spate niște difuzoare si-mi fac niste boxe dupa gustul meu. Investie: 2.200.000 casetofon 1.000.000 boxe (la final) |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA
|
|
![]()
|
|
Ce diametru trebuie sa aiba boxele pe fata?
Ce parere aveti de boxele http://www.magazinultau.ro/product.php?pro...ory=Electronice in ceea ce priveste calitatea si pretul? |
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
Dimensiunea difuzoarelor pe fata este de 13 cm (daca vrei sa se potrivieasca fara modificari). Daca doresti difuzoare mai mari intervin o serie de probleme: trebuie taiat din usa pentru a incapea si trebuie alese difuzoare care au o grosime in asa fel incat macaraua geamului sa nu loveasca in magnet.
Difuzoarele propuse de tine au avantajul ca au si difuzor de inalte (tweeter) pe ele. In materie de "auzit" nu pot sa ma pronunt. Faptul ca au difuzor de inalte este un avantaj daca ai pe spate boxe mai puternice. Eu de exemplu am pe spate boxe mai tari decat pe fata si nu sesizezi faptul ca vine sunet si din fata. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]()
|
|
eu am cass de serie dsn clima , 2 boxe alpine de 13cm pe fata cu tweeter separate(50W RMS) 2 boxe de serie in spate, statie infinity 300W , subwoofer sony xplod. investitie totala 12mil. daca vreti ceva de genul asta mai bine sa va luati ceva la mana a 2-a , statia cel putin ca te rupe la pret si consum. si mai trebuie si consumabile de cateva sute de mii(cabluri groase, sigurante).
|
-------------------- |
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
Salutare!!! Eu am o idee: vreau sa-mi pun 4 subwoofere de 30 cm in portbagaj, tweetere pe capota interioara a masinii, difuzoare in usi, bord, spate, volan si roti. Dar la roti cred ca renunt ca nu situ ce sa fac cu apa. Ce parere aveti? Ma sustineti? :?: 8)
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
[quote="djtzeava"]M-am razgandit. Am vazut nishte subwoofere Pioneer de vreo 38 cm si m-am gandit sa-mi umplu portbagajul cu ele. erau puse intr-un tub orizontal si aveau vreo 200W putere reala.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07
|
|
Blak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 04 From: Bucuresti ![]() |
te rezolv eu cu chestia cu apa........dar nu inteleg ceva......cum vrei sa pui in roti adika unde>?????
|
-------------------- blak
|
|
Blak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 04 From: Bucuresti ![]() |
apropo daca vrei subwoofer iti fac eu
![]() |
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
intrebarea mea e urmatoarea... care este diferentza de bani dintre o pereche de boxe ovale pe 3 cai Domotec shi o pereche de JBL .... diferentza e mare intre JBL shi JVC dar intre Domotec shi JBL vreau sa spun doar k o pereche de JBL costa doar 2.800.000 ideeea este k dak tot faci o investitzie,fao cu cap sa nu iti para rau mai incolo cand te urci la altu in mashina care a dat cu juma de mil in plus shi altele sunt performantzle... eu nu vb de putere pt k la un moment dat o sa ti zboare luneta,ma refer la fidelitatea sunetului... acest mesaj este pt persoanele care asculta muzica pt ei nu pt altzii cand trec cu mashina pe strada .....
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Blak |
![]()
|
ai dreptate eu am acultat niste jbl zilele trecute
se aud super |
|
|
rontzy84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 February 04 ![]() |
salutare.Am pe masina cd player panasonic si 4 boxe sony explode.vreau sa-mi iau shi un subwoofer si statie dar nu prea dispun de bani de unde credeti ca voi gasi subwoofer mai ieftin dar calitate buna.
![]() |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE vreau sa-mi iau shi un subwoofer si statie dar nu prea dispun de bani de unde credeti ca voi gasi subwoofer mai ieftin dar calitate buna. :lol: Regula de baza in orice lucru: ieftin si bun NU EXISTA. Daca totusi insisti in ideea ta, ai mai multe variante: 1. Stai linistit in banca ta, pina ai bani (sfatul meu :wink: ) 2. "imprumuti" bani de la cei ce au ![]() ![]() 3. "imprumuti" lucrurile de care ai "nevoie" de la cineva care le are... ![]() ![]() 4. Decizia finala iti apartine... :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
rontzy84, e o vorba : sunt prea sarac sa-mi cumpar un lucru ieftin! Daca totusi insisti, spune-mi din ce oras esti ca sa stiu daca sfaturile mele te pot ajuta sau nu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Hedonis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 August 04 From: Bucuresti ![]() |
salut,
care este dimensiunea maxima a unui difuzor pt a intra in portiera din fata?? ma gandesc sa le izolez fonic si sa-mi pun 2 dif. DLS C6 |
-------------------- |
|
Hedonis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 August 04 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu poate nimeni sa imi spuna daca se poate sau nu?? .. din cate am inteles . . in fata intra difuzoare de 16,5 cm.. dar ca as avea mici probleme cu geamurile.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:24 |