DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme alimentare gpl, nu mai intra gpl

zeul_ares
post 6 Nov 2007, 15:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Imi cer scuze anticipat daca s-a discutat despre aceasta problema.

Problema mea este urmatoarea:

Am o dacie 1310 din 95 pe GPl ,si nu imi mai alimenteaza cu Gpl sad.gif ,pur si simplu nu mai intra gpl-ul in motor,normal daca dau de pe benzina pe gpl se ineaca,acum merge la fel si moare=> nu intra gpl ci functioneaza cu benzina ramasa in instalatie . In spate se aude clincaitul cand fac schimbarea .
Daca ati avut o problema similara as fi foarte recunoscator sa aud rezolvarea ei.

De asemenea as vrea sa stiu un service bun de GPL(as vrea sa ii fac si revizia) cat mai aproape de mine(eu stau in dr taberei)si niste preturi.

Multumesc anticipat. smile.gif

--------------------
dacia 1310 1995/berlina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
KidTx
post 6 Nov 2007, 22:12
Post #2

Membru

From: Buc

ok clincanitul din spate se aude dar electrovalva de pe plaman deschide??vezi sa nu i-ti lipseasca -
pune contactul si ia un - de la baterie si punel direct pe - de la electrovalva de pe plaman vezi daca deschide sau langa plaman mai este o electrovalva incearca si pe aia cu -

This post has been edited by KidTx: 6 Nov 2007, 22:13

--------------------
Dacia 1310 1995 - B 05 MKM
Repar obiecte pierdute
+
PaulT
post 6 Nov 2007, 22:20
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Daca nu mai vine gaz e clar una din cele 3 electrovalve.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
bygy007
post 6 Nov 2007, 23:32
Post #4

Membru autentic

From: BUCURESTI

robinetul de pebutelie inchis

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
zeul_ares
post 7 Nov 2007, 08:54
Post #5

Membru incepator

QUOTE(KidTx @ 6 Nov 2007, 22:12)
ok clincanitul din spate se aude dar electrovalva de pe plaman deschide??vezi sa nu i-ti lipseasca  -
pune contactul si ia un - de la baterie si punel direct pe - de la electrovalva de pe plaman vezi daca deschide sau langa plaman mai este o electrovalva incearca si pe aia cu -
*

am mers cu gpl vreo 250 de km in acea zi ,deci nu are cum sa imi lipseasca.Ar mai fi o posibiliatate dar ma indoiesc ,am cerut ajutorul unui mecanic de dacii (un vecin) si mia reglat motorul pe benzina,dupa asta nu a mai mers deloc desii am incercat eu sa o reglez sa mearga pe gpl.
P.S. Imi e cam frica sa incerc asta pentru ca sunt incepator si cu gpl e mai periculos.

QUOTE(PaulT @ 6 Nov 2007, 22:20)
Daca nu mai vine gaz e clar una din cele 3 electrovalve.
*

Unde pot gasii un service bun de gpl atunci,parca e unu pe la Lacul Morii,poate ma ajutati cu o parerea despre acest service si cine stie poate si cu niste preturi.
De asemenea un alt service mai aproape de drumul taberei ar fi bun.

QUOTE(bygy007 @ 6 Nov 2007, 23:32)
robinetul de pebutelie inchis
*

se inchide cumva singur ? ca eu nu am umblat la el?Daca da ,o sa incerc si aceasta varianta .

Multumesc pentru interes si astept si alte posibile rezolvari sau dezvoltari ale celor deja expuse

--------------------
dacia 1310 1995/berlina
+
silv2911
post 7 Nov 2007, 15:45
Post #6

Membru incepator

daca ti-a reglat-o pe benzina s-ar putea sa fie de la delco. La toate masinile care le-am vazut cu gpl era delco-ul in alta pozitie decat cele pe benzina. incearca sa umbli pe acolo.. poate reusesti wink.gif

--------------------
DACIA 1300 1982 - AG-08-RDI
+
zeul_ares
post 7 Nov 2007, 18:27
Post #7

Membru incepator

QUOTE(silv2911 @ 7 Nov 2007, 15:45)
daca ti-a reglat-o pe benzina s-ar putea sa fie de la delco. La toate masinile care le-am vazut cu gpl era delco-ul in alta pozitie decat cele pe benzina. incearca sa umbli pe acolo.. poate reusesti  wink.gif
*

Am sa incerc ,dar din cate stiu eu reglajul la delco are legatura cu turatia motorului ,mie pur si simplu nu imi intra gpl.
Cred ca daca ar fi de la delcou ar intra macar gpl si ar muri motorul sau ceva de genul asta.

multumesc pentru sfat,am sa incerc ,si astept si altele.

7 Nov 2007, 21:30:
Nu se poate asa ceva......masina mea e bantuita ,in seara asta a mers gpl-ul fara probleme,fara sa umblu deloc la ea.
Acum iintentionez sa ii fac o revizie la gpl,poate ma ajutati cu cateva indrumari unde sa o fac bine si ieftin .
De asemenea daca isi da seama cineva de ce masina mea face aceste figuri as fi foarte recunoscator sa aflu raspunsul

Multumesc anticipat.

This post has been edited by zeul_ares: 7 Nov 2007, 21:30

--------------------
dacia 1310 1995/berlina
+
bygy007
post 8 Nov 2007, 02:16
Post #8

Membru autentic

From: BUCURESTI

este un topic pe tema GPL-ului unde se vorbeste si de reglaje http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...indpost&p=75628

This post has been edited by bygy007: 8 Nov 2007, 02:17

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
chivuletz
post 24 Nov 2007, 21:50
Post #9

Membru incepator

cei de pe langa Lacul Morii sunt destul de buni, dar faza e k trebuie sa fi si putin darnic unsure.gif vinovate sunt electrovalvele dak nu primesti gaz, dar ar fi bine sa verifici si teava de Cu de pe sub masina, poate ai lovit-o in ceva si s-a presat, k la cum se monteaza lucrurile in ziua de azi sad.gif oricum cel mai bine ar fi sa mergi la un service sa verifice ei, poate ai si filrul de la gaz infundat sau o electrovalva arsa...

--------------------
Dacia 1310 li 2002 - gr-03-pxx
+
KidTx
post 25 Nov 2007, 17:01
Post #10

Membru

From: Buc

tevile de CU de sub masina nu ai cum sa le lovesti sa le presezi pt ca vin pe dupa marginea la lonjeron

--------------------
Dacia 1310 1995 - B 05 MKM
Repar obiecte pierdute
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 19:34
Forum Renault