Warn Suspend, cuvinte IRC
![]() ![]() ![]() |
Warn Suspend, cuvinte IRC
razvan_3asy |
![]()
|
||
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE Exista pe tastatura "-", incit sa poti scrie s-ar in loc de s`ar si exista si ' sa scrii don't in loc de don`t. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cu riscul de a fi sanctionat, ma bag si eu in seama: nu suntem cumva cam tipicari ? oare este posibil sa facem cursuri de limba si gramatica aici pe un forum auto ? ma refer la cursuri unde cursantii nu platesc nimic.
ps: sunt de acord cu corectarea, atentionarea in cazul unor greseli flagrante dar uneori am impresia ca se cauta nod in papura. de ex la primul meu post aici am luat warm 10% de la monneytalks pentru limbaj mirc. nu am inteles care era limbajul mirc nici acum. ps2: hai mai bine sa dam warm pentru greseli de ordin tehnic, greseli care se refera la mecanica sau electronica automobilelor, ca sunt slava domnului o gramada de voinici care sustin aberatii fara argumente. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@han: n-a fost chiar primul post, si daca vrei sa vezi mirc-ul ti-l arat eu ![]() QUOTE(han_1.6 mpi @ 15 May 2006, 14:20) aceiasi problema cu tremuratul la relanti o am si eu.la service mi-au spus ca "ar trebui sa imi iau un mercedes si se rezolva si cu tremuratul" ca" ce domne' ai dat 7000 pe masina si vrei sa fie lux?".nu nu vreau lux. vreau sa nu tremure ca la berlina. cer prea mult??? ps. tremuratul a inceput dupa vrea 15 000 km parcursi.am verificat bujiile(eu) si par ok(adik nu sunt "afumate" sau cu "zgura" pe ele. .... sper ca stii de gluma ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
1. Asa cum rezulta din insusi mesajul meu, exista si " ' "..cu care se scrie don't.
2. Poate devenim tipicari sau mai stiu eu cum, dar deja abunda forumul de shtzk`... daca se modifica regulamentul si se da liber la mirc o sa las mesajele ca atare. 3 Acel mesaj PM a fost postat fara acordul meu, deci? Cine ia BAN? Propun ca atit Adrianno, caruia ii e adresat cit si "avocatul" sau. 4. @han_1,6...aduci in discutie primul post al tau. Bun, abia te inscrisesei, deci cu putin inainte ai bifat "sint de acord cu regulamentul". Pai cum esti de acord cu ceva pe care nu-l stii? Nu de alta dar in regulament scrie de mirc, shtzk... 5. Fara suparare dar eu vreau sa citesc ceva inteligibil si ca mine multi altii. 6. Da, cind vad aberatii mai sterg din acele postari. 7. Sincer, multe posturi ar trebui sterse si din cauza exprimarii uneori gen "snur", fara punct sau virgula. Numai ca, desi s-a propus si asta, nu s-a reglementat, cica ar dispare forumul daca s-ar corecta gafele gramaticale. ![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
oricum e absurd sa sanctionezi pe cineva doar pentru ca a folosit ` si nu -
Nu mi se pare asta a fi scris de tip mirc,atata timp cat omul nu foloseste prescurtarile alea idioate,si are bunul simt sa desparta in silabe cuvintele,nu vad care este problema daca o face cu cratima sau cu apostrof. QUOTE d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor. |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 6 Nov 2007, 21:21) uneori am impresia ca se cauta nod in papura. de ex la primul meu post aici am luat warm 10% de la monneytalks pentru limbaj mirc. nu am inteles care era limbajul mirc nici acum. bineinteles ca se mai cauta si nod in papura, BaniiVorbește este un alt personaj hazliu al forumului care facea trebușoare de genul acesta dar mi se pare ca numai activeaza.. ca sa nu mai amintim pe cei care atunci cand nu sunt aprobati si parerile dvs. nu se potrivesc cu ale lor dau atentionari ban ca ei e smecheri, noi mai prosti cu loganurile si berlinele. ...si nu-i asa ca toti il indragiti pe diaconuliviu ![]() ![]() QUOTE cica ar dispare forumul daca s-ar corecta gafele gramaticale. cu alte cuvinte, toti e prosti, matale esti geniu pustiu care te chinui sa traiesti printre agramaticalitatile noastre ![]() This post has been edited by Alexu7: 27 Nov 2007, 16:42 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 20:53 |