Schimbat amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Schimbat amortizoare
Steve From Oradea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
NU. Se schimba ansamblul amortizoare+arcuri cu unele mai scurte si mai dure, vezi magazinele de produse pentru competitii auto.
Se discuta de ceva timp despre suspensii pe sectiunea de Imbunatatiri LGN, trebuie doar sa cauti nitel ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Dar eu nu vreau sa fie mai scurte si mai dure,doar sa fie mai stabil.Deci daca schimb amortizoarele + arcurile cu niste Monroe de exemplu atunci se schimba ceva?Poate sa fie mai scurte dar sa nu fie mai dure.Deci as vrea un efect Golf 5 de exemplu.Sau datorita inaltimii,nu prea am cum sa obtin acest efect?
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai suspensia (ma refer la constructia ei, cu brate, articulatii) se compara cu cea de pe Golf?
stabilitate mai buna obtii cu o garda la sol mai mica=centru de greutate mai coborit. |
--------------------
D
Logan
|
|
moshu_59 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 21 May 05 ![]() |
Daca le schimbi cu Monroe, s-ar putea sa schimbi Monroe cu Monroe, ale mele sunt Monroe "din nastere" si pot spune ca sunt ok, masina e luata pe NV (sept. 2004).
|
--------------------
Dacia
Logan
- VS 04 LCC
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Masina nu vine din fabrica cu Bilstein?In magazinele de piese auto sunt amortizoare Bilstein pentru Logan.
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu. Tata are monroe pe logan, care au mai si picat de bune ce sunt.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
Si pana la urma care este cel mai bun producator de arcuri si amortizoare ?
![]() ![]() |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Steve From Oradea @ 18 Nov 2007, 11:18) Masina nu vine din fabrica cu Bilstein?In magazinele de piese auto sunt amortizoare Bilstein pentru Logan. =))))))))) bilstein is alea sport de logan,costa vreo 11 mil ,pui si arcuri sport eibach sau H&R si obtii o garda la sol scazuta,stabilitate mai mare. QUOTE(GBi @ 18 Nov 2007, 12:25) Si pana la urma care este cel mai bun producator de arcuri si amortizoare ? ![]() ![]() din cate stiu exista amortizoare sport bilstein(11mil),arcuri eibach(5.6 mil),arcuri H&R(160-170 euro),si suspensia reglabila KW (Koni & Weitech) amortizoare koni si arcuri Weitech care costa in jur de 32 mil |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
11 mil 1 amortizor??2 sau 4??
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
4
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Daca stii cum sa vorbesti cu distribuitorul poti cumpara arcuri Eibach + amortizoare Bilstein Sport cu 1400 roni.
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
o caruta de bani pentru un cazan ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Dl Dan poate ne ajuti cu o vorba buna la distribuitor
![]() |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
aaa e binisor 11 mil 4 amortizoare
![]() This post has been edited by andr3y_yoo: 22 Nov 2008, 11:15 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Stie careva ce specificatii au amortizaorele de pe spate la un Logan berlina? adica Lungime cursa, forta de comprimare, forta de destindere etc...
Daca nu se poate afla pt amortizaorele stock, macar pt unele aftermarket. This post has been edited by Muratu: 14 Sep 2009, 19:17 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Muratu |
![]()
|
Chiar nimeni nu are astfel de informatii!
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vrei sa le pui pe Hyundai Accent?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Muratu |
![]()
|
Si asta ar fi o idee, dar motivul principal este ca am un var care o sa-si schimbe amortizoarele de la logan. Dar vrea sa si le faca la comanda in SUA si ii trebuie specificatiie dinamice ale amortizaorelor stock.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Muratu |
![]()
|
Chiar nimeni din tot forumul asta stufos nu stie ce specificatii au amortizoarele de pe logan?
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Dsign |
![]()
|
E tare asta cu amortizoarele facute pe comanda... N-a masurat nimeni asa ceva. Si daca informatiile se afla pe net, amicul tau poate sa caute, ca nu-l opreste nimeni. Daca nu are acces la net, ai tu, si cauti, ca doar iti este prieten.
Cum spuneam, interesanta faza cu amortizoarele pe comanda. Nu crezi ca e un pic cam mult pentru un Logan? Ne dai ceva detalii? |
--------------------
D
Logan
|
|
B-51-BHU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 September 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- B-51-BHU
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Frate nu cred ca ii cu tine... ti-o jignit ligheanu' si o trebuit sa protestezi?
![]() This post has been edited by Serje: 22 Sep 2009, 21:34 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
wiorelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 August 06 ![]() |
si eu m-am gandit la schimbat amortizoarele, dar nu de genul mai scurte si mai tari, ci calitativ vorbind. Acum nu stiu daca e corect ce spun dar m-am gandit ca poate exista amortizoare la fel de lungi sau identice ca si dimensiuni, dar de ex cu mai multe camere. Nu stiu daca chiar exista asa ceva, adica ma gandesc ca una e sa ai amortizare cu 2 camere si alta e sa aibe 4 camere, sau una e sa fie cu ulei si alta pe gaz. Deci nu ma refer la cele cu reglari si altele gen cum sunt pe focus, dar poate mai bune calitativ, adica cred ca intr-un fel amortizeaza un amortizor cu 2 camere si altfel unul cu 4. Deci nu stiu daca exista asa ceva dar ma intreb si eu. Multumesc pentru cei care ma pot lamuri!!
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Astea de pe logan din fabrica cum sunt? Banuiesc ca pe gaz si cu 2 camere, adica asta inseamna "bitubular", nu?
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:31 |