Sistem audio Logitech Z 5500 + placa sunet, Vreau sa stiu daca merita banii
![]() ![]() ![]() |
Sistem audio Logitech Z 5500 + placa sunet, Vreau sa stiu daca merita banii
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Are un prieten sistemul cam de cand a aparut pe la noi, si acum cred ca plateste dilaul rate la el. Ce pot sa spun, se aude mai mult decat decent, tare, bassul e puternic, poate chiar prea puternic. Daca esti audiofil o statie si doua boxe de calitate cred ca ar fi alegerea corecta, desi probabil trece de bugetul tau. Din ce am vazut eu in general, utilizatorii obisnuiti il considera mana cereasca.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu lua cumva de la gainarii aia de la Emag, ca iesi cu un milion mai ieftin in alte parti, aici de exemplu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Corect argon iar placa o iau de la astia:
http://www.torent.ro/articol/42/5864/creat...b046000000.html? Aici am gasit cel mai ieftin. Faza e cu bugetul. Eu o sa iau cu banii jos si sistemul si placa de sunet. Am fost la un magazin Altex intr-o seara dupa servici si a inceput un tip de la raion sa dea in el tare; ce sa zic sa auzea frumos si in conditiile in care era legat la un laptop; dupa cum se stie laptopurile nu au mari placi de sunet. Una peste alta nu pretul e o problema atata timp cat iau cu banii jos dar as vrea sa ma asigur ca in banii astia nu as lua ceva mai bun. |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Stai la bloc? Daca stai la bloc nu are sens sa iti cumperi asa ceva pentru ca nu o sa poti sa-l folosesti la potential maxim. Oricum, daca e sa-l iei pentru muzica si filme poti sa iei ceva mult mai bun la banii astia.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ionutctn |
![]()
|
@ssilviu
Pai tocmai de asta am deschis topic. Daca la banii astia se poate ceva mai bine pentru muzica si filme astept sugestii. |
--------------------
Dacia
1310
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Z5500 combinat cu un Audigy 4 cam de 2 ani..la filme rupe norma .. dar daca stai la bloc mai mult de 30% din volum nu cred ca vei da
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pentru bloc un Audigy 2 zs cred ca este destul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:51 |