tv auto, vreau sa-mi cumpar
![]() ![]() ![]() |
tv auto, vreau sa-mi cumpar
MIH |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 238 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6
-
- B-85-MIG
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
MIH, ce vrei tu e un vis. Din pacate nu exista tv auto care sa prinda un semnal inexistent.
Daca iti iei un tuner analogic vei avea probleme mari in ceea ce priveste puricii, umbrele pe imagine, ghosting .. asta unde se prinde. Daca iti iei un tuner digital, vei avea imaginea cristal dar semnalul are o acoperire mai slaba fiind doar in stadiu experimental. Eu am TV tuner digital pe masina (pe care l-am "imperecheat" cu dvd-playerul, adica folosesc intrarea AV auxiliara de la cel din urma). Pot sa spun ca prind semnal doar cand stau efectiv pe loc prin zona mihai bravu ... se vede si din mers in zona stefan cel mare, podul grant si in partea de vest in general. Emitatorul canalelor digitale se afla in piata chibrit .. uita-te si tu pe harta si vezi care sunt zonele defavorizate (fa un cerc .. cu cat esti mai departe de centru si cu cat ai mai multe blocuri, receptia la nivelul solului o sa fie din ce in ce mai proasta). Ideea e ca trebuie sa stii exact ce cumperi si sa nu iti faci prea multe sperante caci altfel vei fi dezamagit. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau poti sa-ti pui un lighean de Digi TV
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sau mergi cu metroul, ajungi mai repede acasa, si te pui la televizor.
Cum evolueaza lucrurile in gaura neagra numita Bucuresti, ma astept pe viitor la topicuri in genul "vreau pat in masina, cabina de dus, cafetiera, frigider, calculator, etc" |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu stau in cartieru' Colentina si trebuie sa ajung in Dr. Taberei... cum fac sa iau metroul?
![]() Eu, daca as avea finante, mi-as pune o antena de satelit mobila auto_web.jpg si un pachet Digi TV. http://www.kvh.com/tracvision/Experience_T...tracvision.html This post has been edited by vis-a-vis: 12 Nov 2007, 12:46 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am eu un parasolar cu lcd dreapta. La-m dat jos de pe skoda.
de nou costa http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPa...roducts_id=1047 eu il dau cu 2 mil pt ca are o problema si nu mai sta in pozitia orizontala (ridicat sus la plafon), problema pe care am rezolvat-o o data, dar din cauza gropilor a reaparut. ca tv e bun doar cand stai pe loc (asta pt ca nu i-am cumparat antena) si prindea si el cum putea, dar daca i se cumpara antena cred ca ar prinde mai bine, dar pretul unei antene e cam maricel, se apropie de un tuner digital tv (cred ca e unul si pe site-ul de mai sus) nu vreau sa sune a bursa, da il tin prin casa degeaba, ca la skoda mi-am montat parasolarul, ca deh... are oglinda, iar pt fete e mai important lucru asta This post has been edited by catala2k: 12 Nov 2007, 13:14 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pacat ca nu exista pe partea soferului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Da ar fi super
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
distrage atentia indiferent de pozitie, ideal ar fi ca la bmw, cand esti in miscare sa se opreasca.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:44 |