vitezometru de solenza pe supernova
![]() ![]() ![]() |
vitezometru de solenza pe supernova
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
ar fi fost bine sa fi avut si SRN de la inceput asa ceva, dar ar fi klumea sa se poata adapta vitezometrul de pe SLZ (daca am inteles bine vitezometrul de la SLZ are legatura cu cutia de viteze????? - ce stiti?)
|
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
la solenza nu mai exista cablu de vitezometru, iar acolo unde ar trebui sa intra cablul in cutie, intra un senzor care la noi se afla pe cablu. firele acelui senzor sunt ca si la noi numai ca duc si la vitezometru nu numai la computer. asa cred. sau mai e posibilitatea ca sa nu vina direct de la senzor la vitezometru ci din computer sa vina un fir pt semnal la vitezometru. nu prea conteaza ce si cum ca se pune usor. si renunt la cablu, adica pun direct senzor din ala pe cutie.
acum se mai pune o intrebare la care eu imi dau cu parerea luand lucrurile logic. unde se afla circuitele de la jurnalier??? semnalul vine de la computer sau se afla chiar pe vitezometru. eu zic ca se afla pe vitezometru pentru ca altfel ar insemna ca daca schimbi computerul se schimba si nr de km pe care ii arata jurnalierul, ceea ce nu e corect. astept pareri si sugestii ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
La Golful III cu jurnalier electronic se poate modifca nr de km aratati. Cred ca jurnalierul este comandat de calculator.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
AlexV |
![]()
|
ma gandesc ca ar fi mult prea complicat sa vine de la computer e mai simpu ca circuitele sa se afle chiar acolo sub ace si sa fie doar alimentate (2 fire) plus un fir de semnal. 3 fire contra mult mai multe fire, cred ca au ales 3 fire. sper
![]() ![]() ![]() si sepr sa se gaseasca si numai vitezometru nu cu toate celelalte ceasuri. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
mda si eu vreau sa imi fac schimbarea asta
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:34 |