Centuri siguranta pt locurile din spate, Siguranta rutiera
![]() ![]() ![]() |
Centuri siguranta pt locurile din spate, Siguranta rutiera
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu utilizez intotdeaua centura, a devenit chiar o rutina cand intru in masina si nu ma simt in siguranta fara, indiferent unde stau. Insist ca toti cei din masina sa le foloseasca. Nu este de gluma cu asta...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Abia daca mai merg in dreapta, in spate n-am mai mers de ceva vreme. Insa daca se iveste un drum lung si stau in spate, iar masina are centura, o pun ca nu ma deranjeaza. Ieri am fost plecat cu un Transporter si radea soferu' si celalalt pasager ca am insistat sa-mi pun centura. Pana la urma si-au pus-o si ei cand au vazut ca eu vorbesc serios, chiar si cel care statea la mijloc si avea d-aia mica.
![]() La Dacie n-am, nu o foloseam pana sa iau amenda nici p-aia din fata ca stiu ca nu ma ajuta la nimic tipul de centura pe care-l am eu. Acum o pun p-aia din fata si cand plec 100 de metri cu masina, deh cand dai bani din buzunar te inveti minte. In spate am inceput sa pun centura cand mergeam pasager cu un prieten de-al meu care se credea in NFS, la ala naibii s-au invatat toti sa puna centura cand era sa ne rastoarne intr-o zi. ![]() Oricum incurajez folosirea centurilor de siguranta pe cat posibil. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Da, o folosesc chiar daca sunt pasager in spate. Ii oblig pe pasagerii care stau in spate sa o poarte. Le ajustez chiar si tetiera.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Eu nu folosesc centura cand stau pe bancheta spate, dar cand conduc eu, cei care merg cu mine isi pun intotdeauna centura. N-am inteles niciodata de ce...
![]() ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
sincer, niciodata nu am purtat centura pe bancheta din spate si nici nu am vazut vreodata pe cineva care sa poarte.
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca vehiculul are din dotare si sunt accesibile (multi isi ascund sub bancheta partea in care se cupleaza centura de siguranta) utilizez centura de siguranta si pe locurile din spate, chair si in oras. Intr-adevar am prieteni mai ingusti la minte care rad de mine, dar pana la urma e vorba de viata mea nu a lor...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lasa-i sa rada. Si sa vezi ce fain le dispare ranjetu' de pe moaca cand le zic ca masina nu poate intra in viteza I-a daca nu sunt puse centurile. La unii le mai zic ca e feature nou la Logan
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu sta nimeni la mine in spate, si nu stau in spate in alte masini, deci nu folosesc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Nov 2007, 11:33) Deci Estate-ul nu il folosesti ca si Estate, ci ca si un Van? Pai sa ii zicem Van de acum... Serios acuma....chiar nimeni nu urca in spate la tine? Si in eventualitatea ca o sa urce cineva, nu o sa ii obligi sa isi puna centura, chit ca inteligenta lor dicteaza altceva... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Da, folosesc centura pe locul din spate. Vara asta am avut ocazia sa constat utilitatea centurilor pentru locurile din spate.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cand sunt sofer sau pasager in fata pun centura si pt 100 m ... dar cand stau in spate nu o pun niciodata , din comoditate ( asta am si votat )
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pun centura de siguranta indiferent daca conduc, stau in dreapta ori in spate. Cand conduc, nu plec de pe loc pana nu-si pun toti centurile. Decat sa incerc sa conving pe cineva sa-si puna centura, mai bine il invit s-o ia pe jos.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Nov 2007, 13:34) Pe berlina mea(Li din 2001) is tensionate cele normale din spate, cea mica nu. ontopic: Folosesc des centura din spate dar nu intotdeauna... depinde daca imi aduc aminte ![]() This post has been edited by tester: 16 Nov 2007, 16:11 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu prea merg cu persoane pe locurile din spate si cind merg as minti daca v-as spune ca le zic sa-si puna centura.Cind merg in spate recunosc ca nu-mi pun centura.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
E bine ca acele centuri sa fie cuplate si cand nu sta nimeni in spate.
La un accident frontal, daca aveti ceva greu in portbagaj, va "zbura" peste voi! (vezi cat de bine tine sistemul de inchidere a banchetei la break) Am vazut chestia asta la 5th gear, ca sa nu spuneti ca sunt aberatii.. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ocazional le folosesc.. dar asta doar in deplasarile extra-urbane, si binenteles depinde de drum (una e sa merg de aici pana in cernica la un pescuit, si alta e sa plec pana in maramures..)
oricum 98% sunt sofer, si cand nu sunt stau in fata unde port centura.. in spate rar stau si doar la deplasari cu cu turma (tovarasii mei) pe la un gratar, la munte la mare.. etc unde in functie de situatie port centura (eu incerc sa port centura). centura in spate e utila, dar in caz de forta majora e o mica diferenta intre unu in fata fara centura, si unu in spate fara centura. - pe principiul unei coliziuni dintre 2 trenuri iar in ultimu vagon posibil sa ti se verse cafeaua si sa te imbranceasca 2pasi mai in fata ca in metrou cand pune frana, asa si in masina.. cu cat mai in spate cu atat mai bine - poate de aici moda ca limuzina sa aiba 10m+lungime |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Imi pun centura mereu cand stau in spate iar la mine in masina ii oblig pe pasageri sa o puna doar in afara localitatii.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mereu port centura oriunde as sta. La pasageri le zic doar ca nu-si pun centura pe raspunderea lor.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:54 |