PROBLEME LA AEROTERMA, nu mai imi fuctioneaza aeroterma
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME LA AEROTERMA, nu mai imi fuctioneaza aeroterma
Lucian1999 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
SCALA
- B 82 CNK
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
problema este ori la butonul de actionare(sa nu mai faca contact) desi daca s`au dus toate treptele brusc este problema de la placa electronica din tabloul de comanda a aerotermei. daca desfaci acolo vei observa o placuta pe care sunt 2 becuri folosite la iluminare si tot felul de integrate. unul din ele comanda turatia motorasului aerotermei. incearca sa dai cu spray de contacte pe mufele alea 2. ar trebui sa se rezolve problema deoarece integratele alea se strica foarte rar.
BAFTA. L.E. treapta 4 functioneaza pentru ca atunci se alimenteaza motorasul direct cu 12V fara sa se mai foloseasca regulatorul acela. This post has been edited by psychoo: 20 Nov 2007, 11:48 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Lucian1999 |
![]()
|
imi puteti spune cum se demonteaza ca sincer nu stiu
mersi mult |
--------------------
DACIA
SOLENZA
SCALA
- B 82 CNK
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Pui capul pe presul din dreapta, si bagi mainile pe sub bord, preferabil stand cu picioarele afara din masina pe partea pasagerului, si te uiti pe spatele consolei de bord , in dreptul butoanelor de la aeroterma. Vezi ca in partea de jos a consolei de aeroterma , are niste gheare de plastic, le desfaci usurel, in asa fel incat sa nu le rupi, ca o sa-ti mai trebuie la montarea la loc...placa aia iese pe partea din spate.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
Lucian1999 |
![]()
|
mersi mult bolek_bolek am sa imcerc maine
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
SCALA
- B 82 CNK
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu am desurubat cele 2 torx`uri din partea de jos a bordului(sub butoane) pe urma se prinde de comutatoare si se ridica in sus cu totul pentru a iesi din niste "urechiuse"
pe urma se demonteaza partea frontala cu mare grija la clipsurile de plastic. este destul de incomod de lucrat pentru ca incurca in partea din spate cablurile de la comutatoare. dupa ce dai jos partea frontala sa incerci sa nu misti de comutatorul de la care reglezi treptele de viteza la aeroterma pt ca daca ajungi in capat cu el o sa sara bilele de rulment care sunt presate cu un arc mic in interiorul acestuia. placuta electronica se declipseaza de pe plasticul acela alb cu grija DUPA ce se scot cele 2 mufe din ea, dupa care se scoate afara. Bafta. L.E. am uitat sa mentionez ca placuta electronica va iesi cu tot cu comutatorul de turatie al aerotermei, celelalte 2 comutatoare ramanand in carcasa alba. dupa ce s`a scos ansamblul placuta+comutator se poate demonta si placa electronica de pe plasticul comutatorului. This post has been edited by psychoo: 22 Nov 2007, 09:33 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:13 |