sfat vanzare SLZ Clima 2003, cam ce pret as putea lua pe ea?
![]() ![]() ![]() |
sfat vanzare SLZ Clima 2003, cam ce pret as putea lua pe ea?
nvmirel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
E bine 5000 negociabil.Ai sanse sa o dai repede asa.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Cred ca pe le 4800 o s-o dai.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ca tot e la diverse si nu la bursa imi dau si eu cu presupusu....
extraordinar ce preturi au solenzele astea..ori un logan mai sarac din 2005 ajunge 5000 de euro |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut cum un fraier a dat 5000 euro pe o exact aceeasi masina ca a ta, dar a mai bagat o poala de bani in ea dupa: placute, saboti, discuri de frana, planetare, alarma, ceva bucsraie.
Deci se poate, numai sa gasesti fraierul aaaa... cumparatorul potrivit. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
He, he, vezi c-a luat-o euroiul la deal ... grabeste-te !
Partea proasta este ca nu conteaza, pentru virtualul tau cumparator, cati bani ai bagat in ea pana acum. Doar sa gasesti vreun pasionat, ceva ... This post has been edited by cristi.r: 20 Nov 2007, 16:44 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Un pic off topic
De ce ai schimbat distributia? nu trebuia schimbata la 60000? La cat ai schimbat-o? |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cam cat a costat masina cand ai luat-o ? 6000 € ?
Devalorizare 1000 € in 4 ani ? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cred ca mai mult de 4mii, nu iei, oricum bafta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ba ia, sunt destui fra....pardon, cumparatori.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
lucian_v: distributia am schimbat-o la 30.000 ca incepuse sa curga simeringul si pentru ca tot am desfacut-o am facut si schimbul, deh, eu vroiam sa fac suta de mii cu ea...de aia am schimbat si ambreiajul...stiti cum e...cand e pentru confortul si linistea ta faci orice. De fapt mie chiar datorita acestui fapt mi-a placut asa mult SLZ (o am de 4 ani si 3 luni) ca pot schimba foarte usor cam tot ce mi se pare mie in neregula. Bate putin prin fata...schimb bucsile, curge nu stiu ce... schimb imediat. Asta se intampla acu vreo 2-3 ani cand erau ieftine piesele, acum vad ca preturile s-au aliniat la cele renault si nu prea mai merita.
Am o oferta de 4.400 si cred ca o dau asa Multumesc de sfaturi Se poate inchide! |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspuns, eram doar curios.
Se pare ca este o masina intretinuta... succes cu vanzarea si sa iti iei o masina care sa te bucure ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:07 |