Echipare de iarna, TVR
![]() ![]() ![]() |
Echipare de iarna, TVR
roland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca nu pot sa scoata vreo ordonanta?
Sau, crezi ca toti stiu codul rutier cu sanciunile lui pe de rost? Te-a oprit, iti zice ce ai facut, iti da amenda si ca un bun om ce esti injuri si platesti amenda. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Anvelope de iarna am, dar lopata (speciala?!) si saculet de nisip chiar nu am de gand sa tin prin masina.
|
--------------------
.
.
.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da. Si mai ai nevoie tu personal de o certificare cum ca stii sa le folosesti. Primesti ceva hartie care trebuie sa o prezinti la politai. Asta se obtine DOAR de la ACR.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Super, maine ma inscriu la cursuri !!!
![]() LE Partea buna este ca lopata are o coada ... si nu mai trebuie sa-ti bati capul cu explicatii referitoare la bata, ciomag sau ce ai prin masina !!! ![]() This post has been edited by adi_ar: 20 Nov 2007, 10:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si vara cum justifici?
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai sunt mai uituc si ca sa nu iau o amenda la iarna tin de-acuma in masina lopatica mea de 5 kg cu coada din lemn de stejar. Si lopatica e ascutita pe canturi asa, ca sa taie mai bine zapada, asa ca in cartile lui Sven Hassel.
Nu-i sange dom politist e vopsea organica! Elodia, nu stiu domne nici o Elodia !!! This post has been edited by dizzy: 20 Nov 2007, 11:06 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Deci, dupa ce reactii am vazut, sursa TVR minte. Corect?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Unde dracu zice in cod ca primesc amenda daca nu am lopata/lanturi/nisip?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Pentru topicul asta vad doua optiuni: ori "se" muta la "Legislatie" si careva ne spune articolele, ori "se"-nchide.
Fiindca toti cam stim ca-i vrajeala, o sa aleg a doua optiune - nu inainte de a mai admira o data profesionalismul zieristilor/reporterilor/redactorilor. Oare materielele care se difuzeaza nu se verifica de loc? Evident nu... --------- Daca cineva are informatii clare (adica: articolele) rog sa posteze la Legislatie. Auzi... lopata speciala si sac cu nisip... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:08 |