Probleme cu alarma
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu alarma
Archangelvld |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 16 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2002
|
|||
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Nu mi-am dat seama din postul tau, ce nu mai functiona: alarma sau inchiderea centralizata.
Trebuie sa vezi care nu functioneaza. Daca alarma actiona inchiderea din portiera soferului si nu erau actionate si celalalte portiere sau ai deschis cu cheia si in acest caz a functionat inchiderea centralizata ? In ultimul caz, daca schimbi alarma, teoretic aceasta se poate cupla la inchiderea centralizata existenta pe masina. Bafta ! |
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
dau si eu o idee nu stiu cat este de buna.Incearca butonul din stanga butonului de avarie pentru inchiderea centralizata si vezi daca mai merge ca inainte.Cred ca daca merge ai inchiderea centralizata activa.Am patit'o si eu ca nu mai mergea de nici o culoare dar si'a revenit.Mai las'o putin poate isi revine.Pana atunci daca vrei sa deschizi si celelalte usi deschizi la tine cu cheia din broasca si dup'aia apesi pe butonul ala de care pomeneam in jos si se vor deschide si celelalte.Iar la inchide procedezi la fel(dar cu apasarea butonului in sus),numai ca lasi usa ta deschisa ca sa nu actioneze actuatorul in jos,dupa care o inchizi pe dinafara;)
This post has been edited by iuly89ct: 20 Nov 2007, 23:14 |
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
nosboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ce alarma ai ? cea originala ?
|
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Poate nu se alimenteaza. Nu se arde alarma cu una cu doua.
Verifica siguranta. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Verifica sigurantele!!!
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Archangelvld |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsurile prompte.
Da, alarma e cea originala Deci inchiderea functioneaza si de la buton si daca deschid de la broasca masina. Cheia merge, am inlocuit si bateria crezand ca ea este de vina dar pur si simplu apas degeaba pe buton si nu reactioneaza nimic Deci din cate ziceti sigur e la alarma. La siguranta respectiva mai e legat ceva sau numai alarma? Pt ca restul electronicelor merg This post has been edited by Archangelvld: 21 Nov 2007, 15:30 |
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2002
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai e o posibilitate
Procedura de resincronizare rapida a cheii. N-o mai stiu exact, dar cauta pe aici ca e data pe undeva. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
Archangelvld |
![]()
|
Am incercat. Dar nu pot sa o fac pt ca masina nu reactioneaza la apasarea butonului de pe telecomanda. Ledul de la demaror se aprinde pt cele 10 secunde iar in intervalul asta am incercat sa apas pe butonul de la telecomanda si usile nici nu se inchid nici nu se deschid cum ar fi trebuit daca apasam pe buton
|
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2002
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Cand apesi pe butonul de pe cheie, clipeste ledul ala de la cheie?
Nu sunt sigur, dar parca stiam ca procedura de resincronizare simpla implica utilizarea butonului din bord, nu a celui de pe cheie... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(deconectat @ 21 Nov 2007, 18:56) Cand apesi pe butonul de pe cheie, clipeste ledul ala de la cheie? Nu sunt sigur, dar parca stiam ca procedura de resincronizare simpla implica utilizarea butonului din bord, nu a celui de pe cheie... stii tu ceva dar nu stii in totalitate.intr'adevar se foloseste si butonul montat in bord dar asta la inceput cand il tii apasat 5 secunde si actuatoarele fac o cursa sus-jos(deci 2 miscari) dupa care martorul de la bord ramane aprins cateva secunde.Iar in intervalul asta cat ramane becul aprins trebuie sa apesi butonul de pe cheie pentru a face sincronizarea(o data sau de 2 ori,nu mai stiu exact).deci se folosesc ambele butoane:P This post has been edited by iuly89ct: 21 Nov 2007, 20:50 |
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:02 |