[VAND] Stopuri clare Logan, Super oferta !
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Stopuri clare Logan, Super oferta !
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 206.98k ) Number of downloads: 616 |
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Se mai adauga cateva poze ...
P.S. Se pot vopsii cu spray special si ies super pt. cei carora le plac stopuriile fumurii. This post has been edited by bolidu: 29 Nov 2007, 18:39 Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 338.15k ) Number of downloads: 275 Imag001.jpg ( Size: 621.31k ) Number of downloads: 243 Imag002.jpg ( Size: 342.59k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bolidu |
![]()
|
Up ma !
![]() 30 Nov 2007, 16:05: Scapati-ma de ele care da 300 ron sunt ale lui... This post has been edited by bolidu: 30 Nov 2007, 15:05 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
schimbi cu stopuri din colectia veche?
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
bolidu |
![]()
|
Doar colectia noua ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
UP ! 300 RON sau al conbinatie
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
BZ-23-SAM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
salut.din ce oras esti?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|
logan_dci_bz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 November 07 ![]() |
Salut hai sa facem treaba ti le dau eu pe ale mele colectia noua
.Da un semn daca vrei le am in perfecta stare. ![]() |
--------------------
dacia
logan1.5dci
2007 laureat
- bz06 xxx
|
|
bolidu |
![]()
|
S-au dat cu 400 RON se poate inchide !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:27 |