DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> becuri de semnal

solenzzza
post 20 Nov 2007, 22:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Atunci cand inchid masina de la telecomanda(inchidere centralizata) nu mi se mai aprind becurile.Cu cateva serii innainte mi s-au aprins singure ramand aprinse(cele care licaresc)asta doar pe partea drepta.Azi nu au mai vrut sa se aprinda in momentul in care inchideam masina sau o deschideam.Semnalul merge atat pe apartea stanga cat si pe partea dreapta(unde cu cateva serii innainte imi ramasesera aprinse).De la ce oare sa fie?Multumesc, unsure.gif

--------------------
dacia solenza 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
metrix4you
post 20 Nov 2007, 22:17
Post #2

Pasionat de Solenza

From: Giurgiu

am avut si eu probloeme asemanatoare , dar am tras putin de releul de semnalizare si pana la urma l-am prins cu un "soricel" si acum merge bine.
Functiona bine semnalizarea dar cand activam alarma licareau cand voiau ele.Acum merge bine.probabil ca are vreun contact mai ciudat

--------------------
Dacia Solenza 2003 Rapsodie - Gr-03-EGV
... doar eu si "Solnitza" mea ...
+
YR-ZBG
post 21 Nov 2007, 09:13
Post #3

membru sufletist

verifica releul de semnalizare.
E situat undeva pe stalpul din stanga fata sub bord...cam sub zona sigurantelor dar privind de sub bord.

In general releul ala e montat cu contactele electrice in sus...si in el se aduna apa de la condensul de pe stalp.

Al meu era plin de rugina iar bobina era o masa compacta de rugina...arata groaznic.

L-am inlocuit si l-am pus acu cu papucii in jos ...ca sa nu mai fie probleme.

ps. aveam aceleasi simptome iar treaba am facut-o acu un an in service (daca te intereseaza preturile de service.)

--------------------
Dacia Sandero 2009
Slz....buna masina...
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 00:08
Forum Renault