unde gasesc odata..., cheie pt acest surub???
![]() ![]() ![]() |
unde gasesc odata..., cheie pt acest surub???
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) surub_modif.JPG ( Size: 207.05k ) Number of downloads: 320 |
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
12 colturi torx sau imperial cu sase. cauta un convertor (sau un tabel de marimi imperiale) pe net care sa-ti spuna ce marime imperiala e echivalenta cu ceva care pica intre torxul care e prea mic si cel care e prea mare, si o sa gasesti.
Daca vrei sa-l sacrifici (pare cam terminat) ia o dalta bine ascutita si pune-o oblic, in sensul in care se desurubeaza si pocneste-o zdravan cu un ciocan greu. Da-i in prealabil cu WD40 bine de tot, sa intre la filet. |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
1.nu vreau sa il sacrific, nu e terminat, cred ca doar pare.
2.multumesc, dar tot nu am inteles unde gasesc, chiar daca aflu marimea... ![]() ![]() 24 Nov 2007, 15:18: nu am gasit pe net nici un tabel de marimi imperiale, imi da numai alte prostii:( This post has been edited by horsewhisperer27: 24 Nov 2007, 13:18 |
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
La un service bine dotat nu merita incercat?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Vezi poate te ajuta asta cu ceva:
http://www.lara.com/reviews/torxsizing.htm de gasit nu stiu unde le gasesti, dar daca ai asa problema de ce nu il inlocuiesti cu un Allen (Inbus) ? E mai usor sa gasesti suruburi si chei. |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aveam pe vapor, dacă știam aduceam...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Data viitoare sa aduci, uite ca ne mai trebuie si noua.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Se gasesc la magazinele specializate in comercializarea de scule . Am cumparat o trusa cu asa ceva in iulie pentru servici . Am facut comanda dupa catalog . Nu vei gasi la Metro , Praktiker sau alte magazine similare .
Te rog vezi aici . Este ce te intereseaza . http://www.badi.ro/Romana/produse/unior/ch...chei_imbus7.htm This post has been edited by camesibiu: 24 Nov 2007, 18:27 |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
am gasit pe net, multumesc la toata lumea!
acuy sa vedem daca au de vanzare! thx, camesibiu! 25 Nov 2007, 19:23: am gasit azi in vitan o trusica. pun o poza, ca sa stie cine mai are nevoie vreodata. 15 roni. This post has been edited by horsewhisperer27: 25 Nov 2007, 17:23 Attached thumbnail(s) trusa_cipos.JPG ( Size: 577.48k ) Number of downloads: 126 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:19 |