Tantalaul si gogomanul, ... in trabant!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantalaul si gogomanul, ... in trabant!!!
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
A prajit motoru'...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Da' consumu' instantaneu era la MAXIM
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Bravo lor, daca se simteau bine...stiti cum se zice cea mai buna masina este aia pe care o ai.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Simpatica si tipa, nu parea s-o deranjeze faptul ca e in Trabant. Si am cunoscut la viata mea prin liceu chiar si genul de specimen "nu ma urc in masini decat de la Solenza in sus".
![]() Pana la urma nu-i ploua, poate aveau si un pic de caldura, muzica canta, ce mai conteaza in ce masina esti daca te simti bine, vorba lui bobo77. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Mama ei de pocnitoare
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Nov 2007, 21:34) Si am cunoscut la viata mea prin liceu chiar si genul de specimen "nu ma urc in masini decat de la Solenza in sus". ![]() Ti-as spune eu cum numesc genul respectiv dar nu vreau sa scriu obscenitati QUOTE(Merced @ 24 Nov 2007, 21:34) Pana la urma nu-i ploua, poate aveau si un pic de caldura, muzica canta, ce mai conteaza in ce masina esti daca te simti bine, vorba lui bobo77. ![]() M-a amuzat fata pe care a facut-o la sfarsit tipul din dreapta, cand dadea din cap gen lowraider... pur si simplu am avut un deja-vu cu "Dumb&Dumber"... blanita de la exteriorul masinii lipsea! Nu inteleg ce zice grasunelul dar mi s-a parut ceva de genul ca e o masina buna ca merge si cu 100km/h numai ca e super stresat la viteza aia |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Nov 2007, 19:34) ...Si am cunoscut la viata mea prin liceu chiar si genul de specimen "nu ma urc in masini decat de la Solenza in sus". ![]() Eu unu am condus trabant, break, si se conduce super usor, parca are servodirectie (asta de la masa imensa pe care o are ![]() ![]() @Liviu P poi sunt aprinse toate ledurile, si verzi si portocalii, era la blana cu el ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Mda, la o privire mai atenta la inceput vad 2/3 aprinse. In fine. Nu are servodirectie, tata a avut trabant multi ani si chiar si eu am lucrat mult la el.
Sa fi vazut cand plecam toata familia la mare, de la Galati, si la Braila ii faceam motorul. ![]() Dadusem langa noi peste niste straini cu motoare, se uitau aia ca la ursi ce faceam noi, ne faceau poze, era de pomina. Era o bucsa la piston, unde facea legatura cu biela (parca), cand ii punea tata bucsa de bronz grafitat, se topea ala, pana la urma ca sa ajungem acasa i-a pus colier din ala de la Dacie de la furtunele de apa. ![]() Faceam pana noaptea pe camp, aveam "trusa" de urgenta cu benzina, faceam la pene de ma plictiseam eu, mai mult stateam decat mergeam. ![]() Si acum ne plangem ca ne scartaie masinile nu stiu unde, bla, bla. Pretentiosi. This post has been edited by Liviu P: 25 Nov 2007, 23:28 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Frumoase amintiri Liviu P.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
liverpool |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1
1982
- NT 02 BFJ
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
varul meu a avut trabant si mergea super. in cativa ani l-a harbuit ca la vremea aia ii placea sa conduca "sportiv"...
drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:12 |