Avantaje SLZ
![]() ![]() ![]() |
Avantaje SLZ
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Imi devii simpatic
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ce sa mai zic io... deja sunt in extaz, credeam ca sunt singurul fraier care vede niscaiva avantaje la ea...hehe....
|
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Servodirectie (desi nereglabila si poate nenecesara pentru o masina de greutatea SLZ-ului) corespunzatoare Hai ma baieti, ce dracu. Cum nenecesara??? :shock: :shock: Ai condus vreodata masina cu servodirectie si apoi sa te sui in una fara? Sa vezi ce nenecesara o sa ti se mai para cand esti obisnuit cu ea! Oare asa or fi gandit oamenii si cand a aparut servofrana? Hm, sa te fi auzit nevasta-mea si sa vezi ce cafteala ti-ai fi luat ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
scuze Ashu ...
dar ... Servodirectia este necesara la Nissanul nostru de la firma (care are 2.5 tone) si cred in continuare ca este nenecesara la o masina ca SLZ care are pana in 1 tona. Eu personal ma descurc la fel de bine si cu si fara (comparand SLZ-ul cu DSN-ul). Personal cred ca o masina ca SLZ-ul avea mai multa nevoie de ABS sau Airbag decat de servodirectie ... parerea mea ... :!: :!: :!: |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Dacia a bagat la Solenza noutati care se folosesc f. des: geamuri electrice, servodirectie, RCD (adica s-au orientat spre confort). ABS-ul l-ai folosi f. rar, iar un airbag ti-ar folosi doar odata/de doua ori (se presupune ca oricum masina n-ar mai fi buna de nimic dupa). Nu zic ca nu sunt bune ... iar daca ar fi sa aleg intre siguranta si confort ... m-as mai gandi. Cred totusi ca as inclina spre confort.
Dar ... daca as putea si ABS, nici n-as sta pe ganduri. As mai da 500-600E pentru el! |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Luxcor, stiu si io, poate tragi de fiare de cand erai mic
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Eu as fi preferat in locul servodirectiei si a geamurilor electrice ABS-ul, care este mult mai util. Dar multa lume prefera sa aiba cat mai multe elemente de confort.
Consider ca utilizarea geamurilor mecanice este mult mai sigura in timpul mersului decat cautarea butoanelor ascunse dupa schimbator. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeule.
la latin efe cand studiam servodirectia in detaliu un mosulica trecut de toate varstele, ma intreaba ce e aia si cand ii spun zice foarte nervos ca la ce ii trebuia masini asa ceva ca hau ca bau. nu credeam ca o sa citesc as ceva pe forum. dar fiecare este liber sa gandeasca ce vrea. servodirectia nu este o optionala de confort. este un standard pentru confortul minim din ziua de azi. daca ar fi sa aleg intre o masina cu care sa nu simt nici un sant, sa nu aud nimic de afara si vara sa fie si frig in ea, as renunta la toate chestiile de securitate si as accepta-o chiar si limitata la 50km/h. simplificat lucrurile arata asa: ca sa pleci te chinui si te enervezi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pe bune acum, daca tot se face un pas, fa-l si vezi tu ce se vede de acolo. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
servodirectia e misto orice s-ar spune...
|
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
Alecu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 28 March 03 ![]() |
poate sa-mi spuna cineva cat are garda la sol Solenza? Scrie undeva in cartea tehnica? Intreb pe cei care o au deja in ograda ca mie mi s-au lungit urechile!
|
-------------------- |
|
Florinliviu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 11 April 03 From: Bucuresti ![]() |
De cand ai facut comanda? ce model?
|
-------------------- |
|
luxcor |
![]()
|
Domnilor pe topicul cu "neconformitati" ma-ti facut varza ... aici la "avantaje" nu zice nimeni nimic ...
Poate nu sunt chiar toate avantaje ... SAU VOI CHIAR CREDETI PANA LA URMA CA SLZ-ul ESTE MASINA! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Alin Magut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 April 03 ![]() |
ma-ti!
![]() |
-------------------- Calatorind Regina vazu un ulm enorm...
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
pai mai sti daca e masina sau nu asa pare a masina dar nu sti ce e cu adevarat ca eu nu am slz
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
pai si eu ma descurc fara servodirectie
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
un mare plus al SLZ este botul, de departe cel mai misto bot avut de vreo Dacie vreodata.
l-am vazut si noaptea, si arata bestial, si ziua - e aerodinamic, agresiv, stilat, misto, ce mai! un alt plus este servodirectia - indiferent daca o consideram vitala sau nu este un mare plus. si geamurile electrice te fac sa te simti bine - ai un alt feeling. scaunele sunt confortabile, poate cele mai confortabile de pe vreo Dacie. cred deci ca cei de la Dacia au reusit ceea ce si-au propus. pretul cerut este insa prea mare pentru doar atat, dar asta e cu totul alta poveste. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
geamuri electrice sunt si pe supernova, chiar de la dealer ! asa ca,,, cad.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
luxcor |
![]()
|
Dlui Alin ...
In primul rand daca era vorba de mama saraca afla ca e moarta ... In al II-lea rand era vorba de discutii/critici/polemici pe teme auto teme auto (respectiv SLZ) nu de injuraturi ... Ca la asta ne pricepem cu toti sa stii ... dar nu ne permitem sa le punem pe site domnule alin muiut ... Alex, dragOn wake up ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Alin Magut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 April 03 ![]() |
![]() Luxcorule, fara suparare, condoleantze pentru mama ta, fiecare trecem prin asta, nu ma refeream la dumneaei, ci la mica greseala de ortografie din postul tau ("ma-ti" in loc de "m-ati"). Asta asa, nu ca eu n-as gresi, dar ca sa itzi caut nod in papura... ![]() ![]() ![]() Si, cu riscul sa ma lungesc, va mai anunt ca de astazi am o Solenza Clima alba sub geam. Am luat-o cu 9 km la bord, acum am 60 si deja m-am indragostit de ea. Mai vorbim... PS: Permitetzi un banc? ![]() Trei tipi hotarasc sa faca sex in grup. Intra intr-o camera, sting lumina si...dupa ceva timp unu zice: -Bai, eu zic sa ne organizam putzin , ca eu de doua ore iau cenzurat! Pa! Si...sa ne organizam cat mai bine... ![]() |
-------------------- Calatorind Regina vazu un ulm enorm...
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
solenza alba mi se pare cea mai frumoasa. dixit!
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
si eu sunt de parere ca alba o prinde cel mai bine ....
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
luxcor |
![]()
|
Se accepta ...
Scuze si de la mine ... si eu eram cam nervos ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Eu unu' am vazut o Solenza neagra intr-o seara,era cred ca atunci luata si spalata,arata super in luminile de pe strada,pacat ca doar din fata
![]() |
-------------------- |
|
mariancd |
![]()
|
oare chiar nu exista negru? si eu am vazut intr-o zi una neagra prin campina si am incercat sa ma conving ca este cameleon ... dar nici in ziua de azi nu sunt convins ca m-am inselat ...
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
maddan |
![]()
|
pai si eu vazusem o Solenza neagra ieri...
inseamna ca era verde cameleon???.. oricum, nu pot sa zic ca mi-a placut, caci la praful din Bucuresti, se "albeste" imediat... mi se par misto cele albe, apoi "marinele" si "rosiile"... de gustibus... |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place mult azur!
|
-------------------- |
|
mariancd |
![]()
|
si eu tot azur am comandat-o .... daca tot este sa mergem pe albastru (emblema+ceasuri bord), atunci albastru sa fie ...
|
--------------------
Renault
Megane
- PH 02 MCD
|
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor,
eu am comandat verde calelon pe nv si mi s-a umflat buza de cat timp astept. Maine am sa trimit si eu plangerea aceea poate doamne ajuta. La astai de la Dacia e o MARE TAMPENIE. Am fost azi, 05.05.2003 la dealer si mi sa spus: "Maine, 06 mai, trebuie sa iasa din fabricatie masina dvs. In 2 - 3 zile maxim o puteti ridica de la noi". Eu aveam un raspuns scris de va "WC" in care eram instiintat ca dupa 20 mai va iesi din productie (poate i-a dat-o celui care a facut plangere inaintea mea). Asa ca nu mai cred nimic pana nu ma o vad in fata mosiei (a se citi blocului). ![]() |
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Cele pe care le-ati vazut voi negre sunt de fapt verde cameleon.
Pentru cei ce si-au comandat verde cameleon, am vazut una prafuta de vre-o 2 - 3 zile: arata naspa rau culoarea. Nu se mai vedea metalizata ci un verde (sau negru, nu mai stiu) inchis matuit. Asa ca trebuie sa avem grija cu ea..... Tb sa-i facem dus in fiecare zi. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:22 |