K550i Probleme, Nu se conecteaza la pc!
![]() ![]() ![]() |
K550i Probleme, Nu se conecteaza la pc!
autom |
![]()
|
||
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La garantie cu el...
![]() N-am mai întâlnit SE care să piardă ora la scoaterea bateriei, și nici să facă probleme la conectarea cu PC-ul. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
pt blocare automata taste ,intra in meniu la setari/securitate/blocare automata taste.
la mine la k 800 si am vazut ca si la k510 cand il conectez la cablu ,tel se opreste si pe ecran apare un plic ca un folder langa care scrie "transfer fisiere".trebuie sa apas butonul ok ,dupa care se conecteaza la pc si vede si cardul si memoria telefonului.iar in timpul asta scrie chestia asta :S-a inchis conexiune USB. Acum puteti scoate cablul USB/cu/Nu acoateti cablui USB pana cand nu ati iesit din aplicatia PC. ca sa scoti cablul trebuie sa opresti conexiunea usb cu toate ca pe ecran o sa ramana scrisa chestia aia dar poti sa il demufezi. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
autom e posibil sa ai probleme cu cablul de date, daca ai posibilitatea incearca si cu altul sa vezi daca face la fel, fluctuatiile alea le mai aveam si eu cand nu bagam bine mufa la telefon(W810).
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Multumesc pentru sfaturi.......
De abia acum am ajuns acasa.....si vad ca iar trebuie sa fac un drum......O sa fac ce ati zis si vad ce se intampla...... Va tin la curent, Multumesc mult...... <span class='edit'>27 Nov 2007, 19:28:</span> Mda........ Am probat cu alt cablu.......la fel face...... Am dat o caruta de bani degeaba..............noru' masii......... Am reinstalat programul, dupa ce il dezinstalasem..........nimic Ufffffffff........ Dati-mi idei....... This post has been edited by autom: 27 Nov 2007, 19:32 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Are fiica-mea K510i si nu a instalat absolut nimic din kkt-urile alea de programe.XP-ul il recunoaste automat si copie sterge modifica orice in el la fel ca intr-un hdd portabil
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
nu am incredere in cabluri... la mine bluetooth-ul merge bine, pot transfera in PC de pe orice telefon cu functia asta, fara sa tin cont de felul mufei.
am un nokia care isi pierde setarea orei dupa ce ii scot bateria, dar la Sony-ericsson nu mi se intampla asta. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
autom |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 27 Nov 2007, 19:43) Are fiica-mea K510i si nu a instalat absolut nimic din kkt-urile alea de programe.XP-ul il recunoaste automat si copie sterge modifica orice in el la fel ca intr-un hdd portabil Pai asa mi se pare normal.......... Sa fie o noua partitie.......ca un usb.......dar nu vrea sa il vada........am schimbat si cablul QUOTE(daniel4ro @ 27 Nov 2007, 19:44) Sa iau o nazdravanie din asta? Cat costa? |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
l@u |
![]()
|
Un reinstal de WN cred ca iti rezolva problema dar mai intai incearca si pe alt calculator ca sa vezi daca asta e buba.Succes !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
autom |
![]()
|
Merci ...cred ca asa voi face.........reinstalare de wn....
Intrebare........schema cu bluetooth-ul pot sa o fac fara sa reinstalez sistemul de operare? Ca solutie de moment? |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-adap...-bluetooth.html
incearca pe aici sau da search pe google la bluetooth usb |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
autom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bluetooth = dinte albastru
![]() (repet, dacă pierde ora e DEFECT...) This post has been edited by Catalin Marinarul: 27 Nov 2007, 21:49 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
autom |
![]()
|
Am dus tinicheaua la service........cic au mai fost probleme si trebuie reinstalat soft-ul.....
Am luat cititor de carduri.......sa vad ce mai am de facut....... |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Livius78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 December 07 ![]() |
Am si eu un SonyEricsson k550i.Functioneaza bine dar exista o singura problema.Daca nu apelez sau nu ma apeleaza nimeni mai mult de 12 ore, iar dupa aceea primesc un apel , reteaua nu-l mai vede activ si ii spune apelantului ca nu poate fi contactat.I-am facut si update de soft si se manifesta la fel.Daca stie cineva cum pot sa rezolv chestia asta il rog sa ma ajute.Multumesc.
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:10 |