Probleme cutie viteze nova
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie viteze nova
gybbam |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
eu nu inteleg la ce te referi.
e acea piesa unde vine "nuca" de la maneta si iese pe sub masina? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
gybbam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
Mi-am schimbat discul de ambreaj si placa de presiune, dar fiindca nu am gasit disc de fabrica am luat un disc din comert da tare prost.
Dupa circa 200 Km a inceput sa faca figuri, nu intra in viteza si l-am fortat si am ramas cu cutia blocata in viteza 1. Am dus-o la mecanic, am gasit un disc de ambreaj de fabrica si l-am schimbat, dar nu am dat masina jos de pe lift si s-a blocat din nou cutia. Mecanicu mi-a zis ca-mi trebuie "Ansamblu De Comanda Furci" din care face parte Ansamblu Suport Comanda Interna, Ansamblu Levier Superior si Levier si Ax selector. Ansamblu Levier Superior si Levier si Ax selector le-am gasit dar Ansamblu Suport Comanda Interna nu. Daca stii unde as putea sa gasesc aceasta piesa ti-as fi recunoscotor. This post has been edited by gybbam: 28 Nov 2007, 11:04 |
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
A desfacut cutia si a vazut ce-i stricat? mi-e greu sa cred ca s-a spart suportul ala.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
cristiano |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 February 08 From: bucuresty ![]() |
am o cutie de viteze daca te intereseaza contacteazama sa vb cristi_sm3keritu sau la nr de telefon 0726524107
|
--------------------
dacia
nova gt
1989
- b 88 vip
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot nu gasesti incearca sa-l sudezi.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 13:49 |