recomandari radio mp3 pana in 300 ron
![]() ![]() ![]() |
recomandari radio mp3 pana in 300 ron
sky79ct |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|||
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ai un RC pe masina mai degraba cumpara un emitator local cu adaptor pt usb . cost~ 70ron.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Alextitu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 November 07 ![]() |
Si eu sunt in cautarea unui Mp3 , Reed Poti da mai multe detalii ?
Reed Said : QUOTE Daca ai un RC pe masina mai degraba cumpara un emitator local cu adaptor pt usb . cost~ 70ron. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
sky79ct |
![]()
|
Am rezolvat problema cu acest Pioneer: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/ si cu 2 boxe de fata de la domo si sunt destul de multumit de calitatea sunetului
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vad decat ca este Pioneer , oricum e ok marca , felicitari si poate spui si modelul alta data !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sky79ct |
![]()
|
Acesta este modelul :http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2900MPB/
sunt foarte multumit de el ..si e in oferta la carrefour ![]() as vrea sa imbunatatesc sunetul de la boxele de pe fata, stiu ca s-a mai discutat dar nu am gasit cea mai buna solutie ...daca a reusit cineva si chiar are efect ii astept solutia ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:52 |