problema apa la stop frana luneta, curge la greu
![]() ![]() ![]() |
problema apa la stop frana luneta, curge la greu
iuly89ct |
![]()
|
||
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|||
lentini0875 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 11 November 07 ![]() |
sal.aceiasi problema am avut-o si eu.am scos chederul,am bagat silicon si l-am montat la loc,silicon am mai pus si intre cheder si tabla sus pe exterior.sper sa nu-mi mai ploua.pana acum nu aveam aceasta problema dar am schimbat chederul si au aparut problemele,curgea apa ca la robinet cand puneam furtunul pe capota.sincer nu am testat-o pana acum dar sper sa nu mai ploua.incearca si tu
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- B
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
o sa incerc si ce m-ai sfatuit tu,dar mie mi se pare ca vine apa pe gaura de unde este prins stopul frana,desi cam pare cam greu de crezut.se poate sa patrunda apa pe acolo?
cineva care a avut o problema ca a mea?se afla printre noi? ![]() |
--------------------
BMW
525d E60
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Incerca sa pui mastic si la garnitura aia pe inde trec firele ce se duc la hayon (in partea satnga sus).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
1. Dupa cum a spus SYL verifica garnitura cu pricina, sa calce bine sa nu fie taiat cauciucul si izolatia ! Mastic si banda izolier la greu !
2. Scoate chederul de pe buza haionului si verifica cum calca (scoti tot din portbagaj si cu o lampa te bagi inauntru si verifici distantele !) indrepti tabla cu un patent in cazul ca nu calca cum trebuie ! 3. Cu haionul deschis verifica sub aparatorile balamalelor sa nu fie deja vreo gaura provocata de rugina sau de o sudura-imbinare proasta din fabrica); scoate si chederul de pe imbinarea cupolei cu stilpii si verifica si acolo..daca gasesti vreo gaura baga silicon ! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
iuly89ct |
![]()
|
QUOTE(spiridon @ 1 Dec 2007, 19:19) 3. Cu haionul deschis verifica sub aparatorile balamalelor sa nu fie deja vreo gaura provocata de rugina sau de o sudura-imbinare proasta din fabrica); scoate si chederul de pe imbinarea cupolei cu stilpii si verifica si acolo..daca gasesti vreo gaura baga silicon ! "scoate si chederul de pe imbinarea cupolei cu stilpii si verifica si acolo" -> care este imbinarea cupolei cu stalpii ca eu nu inteleg sau nu am o imagine in minte care sa ma duca la ceea ce ai descris tu?poti fi mai explicit te rog frumos? ![]() |
--------------------
BMW
525d E60
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:55 |