Jante de Cielo - se potrivesc ?
![]() ![]() ![]() |
Jante de Cielo - se potrivesc ?
MariusI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic DA. Daca cele de pe Solenza merg pe Cielo, de ce n-ar merge si invers ?
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
te uiti la dimensiuni si te lamuresti.clio fiind tatal solenzei eu zic ca merg fara probleme.mai ales ca seamana leit si am impresia ca difera numai sigla din centrul jantei.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Jantele de cielo au ET49 iar cele de solenza ET46. Ma refer la jantele de tabla.
S-ar putea sa nu se potriveasca pentru ca gaura centrala este mai mica la cielo. Invers (de pe solenza pe cielo merg sigur pentru ca am vazut cielo cu jante de solenza de aliaj 14") |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
am vazut chiar zilele trecute un espero cu jante de solenza scala... mi s-a parut cam lasat, erau si gumele de solenza.. probabil ca avea talonul prea mic pt espero.. si aratau nasol, mie nu mi-au placut
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Cielo cu jante de Solenza am vazut si eu...o sa mai intreb despre ET49/46.
Multam . |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ET-ul reprezinta distanta dintre plansa prezoanelor si centrul jantei si se masoara in mm (46, 49, n-am idee cat e la solenza si cielo).
Attached thumbnail(s) et.gif ( Size: 3.28k ) Number of downloads: 522 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
MariusI |
![]()
|
Pai atunci am o nedumerire: daca distanta dintre prezoane e aceeasi, 100mm, si ele definesc un cerc centrat pe butuc, atunci cum e distanta pana la centrul jantei diferita ?
Edit: pardon, vorbesc prostii, acu am inteles poza.. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
moradi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 August 04 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Salut. Zilele trecute am cumparat 4 buc jante CIELO 5,5x13" si le-am montat pe o DSN Clima. Distanta intre gauri(prezoane) este identica in schimb la rotile din fata gaura centrala a flansei este mai mare la roata cu cca. 0,3-0,5 mm. De aceea inainte de montare trebuie sa le polizezi (jantele). Astfel jantele vor intra 'oarecum fortat' ; stim cum se lucreaza la service sau la vulcanizari si vei avea surpriza ca la o pana nu vei putea schimba roata de pe fata decat cu un levier si
![]() This post has been edited by moradi: 17 Nov 2004, 21:36 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme
2005-1,5dCi,60kw
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine are nevoie de jante am 4 bucati de nova (sn, solenza) in stare foarte buna. Pretul e jumatate fata de cel din magazin.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
bogo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 June 04 From: Heaven ![]() |
pana la urma stie cineva care este ET-ul la jantele de Solenza?
|
--------------------
solenza
1.4 mpi confort
- BV-##-XTR rolling in my... one point four
|
|
cristidb |
![]()
|
46. Scrie pe ele.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:46 |