frana pe spate
![]() ![]() ![]() |
frana pe spate
razvanarghius |
![]()
|
||
![]() satanic dacia Group: Members Posts: 150 Joined: 25 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
O fi de vina repartitorul?
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Dar lichid de frana iti vine la cilindri receptori , la oricare din roti de pe spate ????
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
repartitorul ar fi o problema.
ferodourile cum sunt?ai reglat sabotii? din ceea ce zici, sa inteleg ca ramane blocat pistonasul?de fapt presiunea ar trebui sa-l scoata. pompa e cu by-pas? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
verifica daca iti ajunge lichid in pistonase,daca nu iti vine incearca sa dai vro 2 ciocane in repartitor da cu mila
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
La mine problema e invers, se blocheaza spatele primul, exact cum nu trebuie.
Eu zic asa, sa te uiti atent la ferodouri, vezi cum sunt, si regleaza-i daca sunt cu reglare manuala pe excentric, vezi sa nu fie si repartitorul blocat. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
razvanarghius |
![]()
|
pai problema nu e la ferodouri ca nu se misca deloc pistonasul. lichid vine. si nu sunt blocate pt ca am schimbat garniturile si daca misc cu mana se misca pistonasul.am demontat o conducta din spatele roti si am pus pe cineva sa apese pe frana. lichid vine in prostie.
|
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
Ferodourile fac contact cu pistonasul???
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
razvanarghius |
![]()
|
dar repet nu se misca pistonasul deloc
|
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Are presiune lichidul? Ca poate vine in prostie fara presiune. Iar daca are putem presupune ca pistonasul e de vina, nu? Nu poti lua altul? E scump?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:25 |