idicator benzina, s-a blocat
![]() ![]() ![]() |
idicator benzina, s-a blocat
SSilent |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
poate fi si de la sonda......nu trebuie sa te iei neaparat de bord
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Edu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 May 07 ![]() |
QUOTE(SSilent @ 3 Dec 2007, 21:20) astazi cand am plecat cu masina indicatorul de benzina statea pe pozitia cea mai din stanga (cu contactul pus) si becul aprins, ma duc bag benzina si nici macar nu s-a clintit, si becul tot aprins, precizez ca aveam si inainte probleme cu el (ramanea blocat) dar ii dadeam un pumn in bord si sarea, i-am dat de l-am inebunit si degeaba, cum sa procedez? Poate ca s-a rupt sau intrerupt cablu de curent care duce la sonda din rezervor. |
--------------------
Dacia
1300
1973
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
In cazul ala (intrerupere) nu s-ar aprinde becul permanent.
Cumva plutitor gaurit, plin cu benzina si zace pe fundul rezervorului? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
tu cata benzina crezi ca mai ai in rezervor?
ori e plutitorul, ma gandesc ca nu cumva sa ramana blocat, dar nu prea vad cum. sau acele lite de pe reostat , s-au indepartat de tot. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o de multe ori, m-am saturat. De fiecare data e de vina plutitorul prost, am schimbat o gramada pana acum. Se umple cu benzina si nu mai pluteste.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
cred ca e plutitoru' , am bagat azi de 50 ron si sta destul de jos, putin peste jumatea patratelului gol, adica tot in stanga, pe cand la 14 litrii ar trebuii sa stea pe la 1/3
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
sigur ii de la plutitor ca si io am patito,nu costa decat 1 leu...
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
vladutz9 |
![]()
|
![]() Dinamovist Group: Members Posts: 22 Joined: 9 June 07 From: Dulcele targ al Iasi-lor ![]() |
Acelasi lucru l-am patit si eu. era de vina plutitorul plin de benzina. desfa in spate la rezervor unde iti vin firele alea 2 electrice si schimbi de acolo plutitorul.
|
--------------------
dacia
1310
1999/berlina
- VS-67-HLP
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Dupa ce am postat si eu un subiect pe aceasta tema azi l-am rezolvat.
Era de la plutitor si eram cat pe aci sa iau sonda (40 lei) si alt ceas (30 lei) si cand colo era doar 1 leu ![]() ![]() Acum am 30 de litri in rezervor, ca na de frica sa nu raman in drum tot, am bagat benzina ![]() This post has been edited by Adrian_Boy: 5 Dec 2007, 21:54 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am canistra de 10-L in masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru cine are timp, sa caute de la frantuzoaice sonda Jaeger.
in 8 ani a facut figuri doar o data, nu mai calca bine... |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:37 |