DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Consum mare, problema consum logan

mirzero
post 6 Dec 2007, 20:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut! sunt nou pe forum am si eu cateva intrebari nu stiu daca au mai fost puse asa ca imi cer scuze preventiv.Am carnetul de aproape 3 luni deci sunt incepator am un Logan versiune Laureate 1,4 MPI am facut deocamdata 600 km problema e ca am un consum destul de mare 11.4 L /100 km.Mi s-a spus sa nu depasesc 3000 de rpm dar am cam trecut de limita asta de cateva ori dar imediat am schimbat viteza deci nu am mers mult timp ( ceva de ordinul secundelor) insa nu am trecut de 120 km/h (max 100).Sa fie asta cauza sau e ceva temporar si isi va reveni la normal consumul ( macar 9 L/ 100 km).As dori sa imi spuneti si cateva sfaturi de exemplu la cate rpm schimb vitezele, conteaza la consum daca ii pun benzina de o calitatea superioara eu pun benzina fara plumb 95 de la Petrom samd. Alta problema: e normal sa imi apara chestia aia iesita? poza e facuta la rotile din fata mai exact cea dreapta.Multumesc anticipat!Fotografii_0107.jpg ( Size: 86.53k ) Number of downloads: 595

Ms pt lamurire am luat o minge cu roata din dreapta si m-am uitat pt prima data mai atent sub masina si am vazut furtunul ala si nu stiam daca e normal sa fie acolo.
Din postul respectiv reiese ca am un consum destul de mare aveti ceva explicatii?

This post has been edited by mirzero: 6 Dec 2007, 20:49

--------------------
Dacia Logan Laureate 2007/Standard/..../Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu2004
post 6 Dec 2007, 20:37
Post #2

Membru autentic

Uite aici de consum:
http://www.daciaclub.ro/Consumul-MEDIU-al-...6-8V-t9116.html

Enjoy. Pe furtunul ala curge apa. De ploaie.

This post has been edited by liviu2004: 6 Dec 2007, 20:38

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
AL
post 7 Dec 2007, 08:46
Post #3

Member

From: Bucuresti

pe acest forum, fiecare problema/subiect se discuta intr-un singur loc si nu in cate un fir de discutii pentru fiecare membru in parte... pentru a sti ce si unde se discuta trebuie sa folosesti SEARCH...

despre consum s-a discutat deja mult... el depinde de multi factori... insa mereu discutiile au degenerat in offtopicuri si chestii complet inutile... ca urmare discutiile au fost inchise, considerate suficiente pentru ca fiecare sa citeasca si sa-si traga singur concluziile... poti deci citi despre consumurile obtinute de altii la LGN-uri cu motor 1,4 MPI si despre factorii de influenta... dar nu mai dorim alte discutii

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 10:45
Forum Renault