directie mecanica
![]() ![]() ![]() |
directie mecanica
trans-am |
![]()
|
||
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
- 1.6 Turbo 205 hp Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
|
|||
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
1.Trebuie schimbati rulmentii dintre amortizor si arc ! (manopera laborioasa, trebuie prese de arcuri... aprox. 100 ron)
2.Tebuie unsa cremaliera (axul care iese din caseta). Se scot burdufele de pe bieleta si apoi maxim stinga respectiv maxim dreapta si se unge cu vaselina ! (poti face singur daca ai acces la un canal) 3.La DSN se picura ulei si la intrarea axului volanului in caseta - era o minune ! Daca faci toate astea vei avea o directie "ca-n prima zi" ! Daca esti din Iasi, te pot ajuta eu ! This post has been edited by spiridon: 7 Dec 2007, 19:02 |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
Merci Spiridon:)
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
- 1.6 Turbo 205 hp Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:18 |