DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> becuri arse bord

vlad_dragos
post 18 Nov 2004, 11:26
Post #1

Membru

Group: Members

fratilor am si eu o problema . mi s-au ars becurille pe consola centrala acelea de la aeroterma (rece-cald) . cum le schimb ? si ce fel de becuri trebuie sa cumpar ?

--------------------
renault megane coupe 1996 - TL-02-swi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionut232
post 18 Nov 2004, 11:56
Post #2

Membru autentic

QUOTE(vlad_dragos @ 18 Nov 2004, 13:26)
fratilor am si eu o problema . mi s-au ars becurille pe consola centrala acelea de la aeroterma (rece-cald) . cum le schimb ? si ce fel de becuri trebuie sa cumpar ?
*

este bec la aeroterma?

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
Dyda
post 18 Nov 2004, 12:14
Post #3

Membru autentic

Eu o numesc grila cu maimutoi - deci dai jos grila - este fixata cu niste pinteni elastici, cu o surubelnita mai finuta actionezi asupra grilei dar cu ceva atentie sa nu rupi pinteni.
In spatele acestei grile vei gasi cele doua becuri + firele,sistemul de fixare becuri nu este complicat , dai jos firele scoti becele si mergi cu ele la pravalie , cere altele,dupa care procedezi la operatia inversa demontarii
Atentie, papuci firelor datorita vibratiilor se mai desprind, verifica acest lucru inainte de a purcede la inlocuire

--------------------
Kox
+
vlad_dragos
post 18 Nov 2004, 12:17
Post #4

Membru

QUOTE(Dyda @ 18 Nov 2004, 12:14)
Eu o numesc grila cu maimutoi - deci dai jos grila - este fixata cu niste pinteni elastici, cu o surubelnita mai finuta actionezi asupra grilei dar cu ceva atentie sa nu rupi pinteni.
In spatele acestei grile vei gasi cele doua becuri + firele,sistemul de fixare becuri nu este complicat , dai jos firele scoti becele si mergi cu ele la pravalie , cere altele,dupa care procedezi la operatia inversa demontarii
Atentie, papuci firelor datorita vibratiilor se mai desprind, verifica acest lucru inainte de a purcede la inlocuire
*

mersi o sa fac ceea ce mi-ai zis

--------------------
renault megane coupe 1996 - TL-02-swi
+
Dyda
post 18 Nov 2004, 12:33
Post #5

Membru autentic

am omis ceva - scuze - nu poti da jos grila daca nu dai mai intii butonii actionare comanda climatizare. Ai atentie mare cum sunt pozitionati ca sa nu-i montezi invers, simplu tragi de ei , ceva mai tare la remontare iar atentie la pozitionare sii impingi fara bataie

--------------------
Kox
+
iubitordedacie
post 20 Nov 2004, 18:17
Post #6

Membru

From: Bucuresti

in cazul bordului cn se procedeaza la fel?

--------------------
Dacie Berlina 2010 - BB-KING
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 19:45
Forum Renault