Hattrick, cine joaca?
![]() ![]() ![]() |
Hattrick, cine joaca?
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ce este hattrick ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
stiu si eu un impatimit , seful meu, cu o echipa din Bv. Din pacate nu stiu mai multe de ea ca as fi adus laude
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ant @ 18 Nov 2004, 15:00) Hattrick este un manager de fotbal on-line. www.hattrick.org ai doua meciuri pe saptamana, antrenezi...daca ai jucat Championship Manager o sa-ti placa, desi la 2 meciuri pe saptamana e cam lent. Eu joc de un an jumate. @bomicabomic: hihihihihihihi This post has been edited by tatabobu: 18 Nov 2004, 14:17 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Alti jucatori de HATTRICK mai sunt? Eu acum promovez din div. VIII in VII...
Jucatori mai vechi sunt p-aci? ptr. sfaturi, discutii?.... Bafta |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu joc de mult timp - am echipa din 2002. Am petrecut numeroase sezoane in liga a IV, unul in liga III si acum sunt la primul in V. Momentan am cam lasat de izbeliste echipa dar poate cine stie ma reapuc serios de ea. Nu de alta dar sunt locul 2 in divizia V si am cam 100 de mil in casa. Nu am mai jucat un amical de jumate de sezon asa ca astept propuneri de amicale. Id-ul echipei e 36801.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur ca a deschis cineva topicul asta .Sper sa fie cat mai lung..!
Echipa mea : lord of the drinks joc cam de 4 ani ..in care am avut 2 echipe .Acum sunt in VI dar am trecut si prin V. Ma bat la promovare..adica sunt ca si iesit pe locul 1. ![]() daca aveti intrebari..va astau la dispozitie |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
andreip |
![]()
|
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
Echipa mea Steaua FCA.
Am primit echipa pe 29.04.2004 dupa o lunga perioada de asteptare. Acum sunt alte vremuri ![]() Momentan sunt in VI, am fost si in V. Stau in VI pentru ca e mai usor sa strangi bani ca sa faci o echipa cu care sa nu te chinui in V. Maxim un sezon mai stau in VI apoi sper sa fac fata cu brio seriei V cu jucatorii pe care ii voi achizitiona. Tactica mea supriza: 2-5-3. Ceea ce imi asigura si mijloc puternic si atac puternic. O folosesc doar cand sunt sigur ca scot mijlocul peste adversar si atacul macar la nivelul apararii adverse. Altfel e "sinucidere" curata. Nu folosesc tactica asta daca "vad" ca adversatul poate sa joace CA pentru ca atunci avand o aparare slaba ma bate mai mult ca sigur. O recomand si celor aflati la inceput atunci cand joaca cu un adversar mai puternic daca respecta ce am scris mai sus. PS: ar trebui si un capitan de echipa cu experienta ca sa nu scada prea mult organizarea echipei. This post has been edited by andreip: 7 Mar 2007, 10:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am echipa de vreo 2 ani acum sunt pe locul 2 in VII si sper sa promovez in VI.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Am echipa de vreo 6 luni, am promovat din VIII in VII, si acum sunt pe locul 2...promovat 100% in VI. Cred ca n-o sa fac fata in liga a VI-a, dar asta e. Antrenez wingeri, joc in forumla 352.
|
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Eu am echipa doar de 2 sezoane... Sez. asta sunt promovat matematic in VII. Antrenez constructie (mijlocasi) joc in sist. 3-5-2. Numele echipei: Brosteni Team.
cam atat... poate jucam si noi cate un amical intre noi... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
joc si eu de aprox. 1 luna si ceva. A.S. Steaua, am avut singurele 2 victorii acum pe final de campionat. sper sa bat si sambata, sunt pe locul 7 in VIII, sper sa termin pe 6.
vad ca voi sunteti "veterani" ... ceva sfaturi pentru un incepator? |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Sfaturi ar fi multe, dar ca sa afli totul despre acest joc, citeste aici:
http://www.databased.at/hattrick/x-files/ Nu stiu daca folosesti HT Ratings, dar este un program f. bun, poti sa alcatuiesti echipa cu ajutorul lui, si multe altele: http://www.htratings.com |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu folosesc
www.vhattrick.com ca instrument de ajutor |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
skija |
![]()
|
ceva jucatori mai sunt pe aici?
mi-am facut liga se juniori (tineret) si mai e un loc disponibil. Cine are chef, sa-si faca echipa de TINERET si sa o inscrie intr-o liga, il astept in liga FASMA. Mai e un loc liber (din 4)... Crestem jucatori tineri, si in 3-4 sezoane scoatem banii ![]() This post has been edited by skija: 14 Sep 2008, 22:24 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Am avut si eu echipa in divizia 6 dar din pacate am renuntat deoarece incepusera sa se supere cei din grupa cu mine ca aveam jucatori prea buni si nu vroiam sa promovez in 5. Cand venea vremea sa promovez dadeam PIC
![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 15 Sep 2008, 08:23 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
tabek |
![]()
|
![]() nu era mai simplu sa promovezi in 5, decat sarenunti? |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Pai in 5 nu faceam nimic pus ca pierdeam suporteri o gramada si retrogradam mereu. Erau echipe mult prea bune in 5 iar in 6 mult prea slabe deoarece erau in general echipe noi. Si incepusera sa imi dea lumea mesaje ca nu vreau sa promovez ca sa ii las si pe ei sa incerce. Amuzant ca dadeam PIC mai tot timpul si tot ii faceam deja ai mei mergeau pe nori cu increderea
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
skija |
![]()
|
hai fratilor.. care ai echipa de tineret?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Maidan FC acum sunt pe locul 2 in V, asigurat cu 1 etapa inainte de final. Am si echipa de tineret, skija te bagi la un amical?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
skija |
![]()
|
cu tineretul nu pot sa joc amical.. ca nu e inca activa.. mai trebuie o echipa in liga...
![]() cat despre echipa mare.. deja am promis un amical... sapt. viitoare ma bag... echipa mea mare se numeste BROSTENI TEAM... promovat cu o etapa innainte de final ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Amical la tineret cautam. Daca este cineva liber la un amical la academia de tineret, provocati-ma.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
am si eu echipa pe hattrick , fc sadu o am din 04.05.2006 acum sunt in liga VII pe locu 7
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dani20072008: 15 Sep 2008, 14:11 |
--------------------
ex: renault
19
coupe
|
|
skija |
![]()
|
si nu-ti faci echipa de tineret?merita...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Si eu am o echipa cam de vreo 2 luni.....am aflat de site de la voi...Squadra Braila se numeste...sunt pe locu 2 si vreau sa promovez anu asta.Stie cineva cum pot schimba tactica de jos din 4-4-2 in alta ?
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Depinde.
Daca vrei sa cresti mijlocul , faci unul din fundasi mijlocas aditional(3-5-2). Daca vrei atac , faci unul din mijlocasi atacant aditional(4-3-3) , etc. F.C. Cojones |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 18 Nov 2004, 15:16) Hattrick este un manager de fotbal on-line. www.hattrick.org ai doua meciuri pe saptamana, antrenezi...daca ai jucat Championship Manager o sa-ti placa, desi la 2 meciuri pe saptamana e cam lent. Eu joc de un an jumate. @bomicabomic: hihihihihihihi tatabobu , mai joci jocul asta ? Acum am si eu o intrebare ... ca sa-l joci si sa te bucuri de "toate beneficiile lui" trebuie sa cumperi PREMIUM sau sa dai vreun ban ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
skija |
![]()
|
Se joaca "MOCA"... poti sa si platesti si sa ai anumite beneficii...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Tot nu gasesc pe unde,ce sa fac sa schimb in 4-3-3...da-ti-mi pasii! va rog.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:08 |