Bord CN
![]() ![]() ![]() |
Bord CN
ali73 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
In principiu da si tu un search ptr. ca s-a mai discutat...
Exact nu stiu...se da parbrizu jos, ca sa dai tot bordu' jos...dar mai simplu e sa scoti cadrul de plastic care e in forma de L, cochilia de volan, ceasurile....si asa ai acces la toate firele... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Pentru a revizui cablajul , conectori si consumatorii electrici ,nu trebuie sa demontezi plansa bord, un electrician bun cunoscator al sistemului iti poate face aceasta operatie. singura operatie ce-ti revine este sa-l cauti pe acesta
|
-------------------- Kox
|
|
ali73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
QUOTE(Dyda @ 19 Nov 2004, 10:10) Pentru a revizui cablajul , conectori si consumatorii electrici ,nu trebuie sa demontezi plansa bord, un electrician bun cunoscator al sistemului iti poate face aceasta operatie. singura operatie ce-ti revine este sa-l cauti pe acesta un electrician bun sunt eu.Singura problema e ca doresc sa aflu cum se da jos bordul ca sa ma chinui eu mai putin. |
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
1300 ai/
noah fii atent.. defapt prima data scoti volanu` dupa ce ai scos ala.. in stanga sub parbriz si`n dreapta la colturi este ceva plastic.. il scoti afara si ai cate 1 sau 2 suruburi... apoi te bagi sub bord acolo mai ai 2 suruburi in fiecare parte + vreo cateva la mijloc dupa ce ai desfacut suruburile il tragi vreo 10 cm in sus.. apoi il infarti spre parbriz si`l tragi spre usa din dreapta eu asa l`am scos bafta |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 22:51 |