Intra greu in viteze agata
![]() ![]() ![]() |
Intra greu in viteze agata
Mihaitzu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
cudalbgeo2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 October 07 ![]() |
da eu...am dus-o si la service DACIA si mi-au zis ca asa trebuie sa fie.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 europa
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
schimba uleiul
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Este cineva p aici care a schimbat uleiul la cutie si acum intra mai bine in viteze?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Mihaitzu poate de la scartaituri nu mai intra bine ?!
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Mihaitzu |
![]() ![]()
|
Nu nu cred, pentru ca am mai spus ca u obisnuiesc sa fac de-astea des .Foarte rar.
12 Dec 2007, 22:13: A mai patit cineva asa ceva ca atunci cand e motorul rece sa intre mai greu in viteze? This post has been edited by Mihaitzu: 12 Dec 2007, 21:13 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
da,eu,de cand am luat-o.e de vina uleiul romanesc,cica.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Din ce am auzit si eu, nu dati cu biciu`... cand este rece afara si implicit si uleiul rece este mult mai vascos si de aici banuiesc ca intra si greu in vitaza, miscarea conponentelor in cutie fiind mai greoaie, daca mai ai si un ulei naspet si daca mai ai si masina romanesca..., na cobinatia ideala
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Este cineva p'aici care a rezolvat aceasta problema? Daca schimbi uleiul la cutie intra mai bine in viteze in special dimineata?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
parca zicea cineva pe aici ca a pus Elf sau Castrol,si e diferenta mare.da un search
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deoarece pinioanele sunt pe principiul sincron veti avea imbunatatiri schimbind uleiul doar daca:
-aveati ceva asemanator cu marmelada in cutie -nu prea mai aveati ulei -uleiul existent continea multe impuritati. |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Imi spune si mie cineva cum fac sa verific nivelul uleiului la cutie?
![]() 14 Dec 2007, 20:52: Cine stie cum se verifica uleiul la cutie? This post has been edited by Mihaitzu: 14 Dec 2007, 19:52 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ultima poza din dreapta jos. Asa arata busonul- piulita fluture- si este situat in zona farului drept, cum te uiti la motor, cam fata in fata cu radiatorul. Il desfaci si bagi degetul mic in jos. Daca dai de ulei, este ok.
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=57933 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:46 |