[VAND] protectii metal pentru discuri frana Logan, 25 ron
![]() ![]() ![]() |
[VAND] protectii metal pentru discuri frana Logan, 25 ron
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00402_crop.jpg ( Size: 467.65k ) Number of downloads: 292 DSC00403_crop.jpg ( Size: 509.25k ) Number of downloads: 257 |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Scuze pt offtopic, dar cum se monteaza?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Salut Klaus.
Din cate stiu eu pe logan sint mai multe tipuri de discuri de frina si de etrieri. Spune-mi daca este pt. discuri de frina ventilate sau pt. cele simple. Daca e pt. modelul simplu de pe 1,4 le iau eu. Banuiesc ca in acea cutie sint si suruburile aferente. Ai ideie daca este necesara demontarea rotii pt. montaj sau merge direct pe rampa? Astept PM si in functie de raspuns iti trimit si datele mele. Sa nu uit ... 25 ron setul pt. st.+dr. sau bucata. Multumesc This post has been edited by unEL: 17 Dec 2007, 05:40 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.893 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sunt universale. Suruburile trebuie sa le procuri tu dupa, dar nu de la Dacia. Costa mai mult decat protectile ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt universale pentru logan, exista un singur tip de protectie (cod) pentru toate modelele.
25 ron era setul (ambele amandoua) Insa s-au dat. O sa plece spre bv. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Off.....La ce ajuta aceste aparatori .Multumesc !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.893 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Protejeaza discurile de mizerie si elementele susupensiei de caldura degajata de discuri.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 16:23 |