Izolatie fonica, Cum se rezolva si cu ce?
![]() ![]() ![]() |
Izolatie fonica, Cum se rezolva si cu ce?
uscatu83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Una la mana, foloseste caractere standard cand postezi pe forum si a doua la mana cauta ca s-a discutat mult pe tema asta pe forum !
![]() Ca idee, pt capota exista asa zisa "blana", care de fapt era pt Novele de export, si da, o gasesti in vitan. Pt peretele dintre motor si habitaclu exista diverse solutii, eu spre exemplu la a mea am folosit izopren cu folie de aluminiu. La capota, am dat-o cu antifon, apoi cu vopsea peste, si peste am pus blana, dar inainte sub blana am lipit un strat de folie pee de 2 mm. This post has been edited by SYL: 16 Dec 2007, 14:33 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Si este vreo diferenta ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Am cautat pe forum si am gasit. Merci
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:49 |