DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jiglere

mmi&g
post 16 Dec 2007, 15:48
Post #1

mmi&g

Group: Members
From: buc

Fratilor acum o saptamana am trecut si eu pe carburatorul de 1400 si intradevar ce se zice de bine e adevarat :motorul este mai silentios,merge mai rotund,relantiul este stabil in maxim un minut,consuma mai putin.Am fost super incantat pana am facut primul drum mai lung unde nu e cu nimic mai presus decat dacia de pe care provine carburatorul.Acum eu nu sunt maniacul vitezei(de exemplu nu am depasit 110 cu masina asta)dar cu ala dublu cand apasam acceleratia macar accelera.Cred ca e bine reglat carb pt ca masina merge bine.Mi-a adus aminte de vremea cand aveam olcit sau dacie tlx cand ma multumeam cu banda de pe dreapta.
Acum problema mea e ca atunci cand am vrut sa pun inapoi carb dublu am observat ca am pierdut jiglerul care regleaza aerul
Va rog daca stie careva de unde pot sa-l cumpar prin Bucuresti(am cautat in vitan fara succes,ba chiar mi s-a spus ca nu se mai gaseste) sau daca are cineva unul in plus.M-ar ajuta si o poza cu el ca nu stiu cum arata ca cica nu are filet si poate il fac eu din ceva daca nu se gaseste

--------------------
dacia nova gt 1999 gt - b 08 mmj
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 16 Dec 2007, 20:56
Post #2

MEMBRU DACIA CLUB

Group: Members
From: Bucuresti ...

Cauta in pantelimon la magazinele dacia . Dar tot mai bun e carbul monocorp tu trebuia sa maresti avansul ca sa-ti traga sa ai putere atata tot.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 22:04
Forum Renault