problema cu acul la vitezometru
![]() ![]() ![]() |
problema cu acul la vitezometru
Adytza22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 October 04 From: Focsani (flotant Iasi) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
- VN-22-ACM Supernova mea e tunata ......
Am tras cu tunul in ea...... |
|||
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa fie cablul de la kilometraj. Nu auzi si un pacanit in bord? Si mie imi tremura acul de la vitezometru si auzeam si un pacanit in bord. Fost in service, schimbat cablul, nu mai face.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
Adytza22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 October 04 From: Focsani (flotant Iasi) ![]() |
De tacanit....nu tacane nimic..singurul tacanit sunt eu...o sa-l verific sa vad daca acolo e buba.
|
--------------------
Dacia
Supernova
- VN-22-ACM Supernova mea e tunata ......
Am tras cu tunul in ea...... |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
schimba cablul si se potoleste
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cablul de la kilometraj e. si la mine pacane da nu tot timpu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
La mine face asa cam de 3 ani de cand am masina; inca nu m-a calcat pe nervi; imi face asa numai la viteze mici; pana prin 60-70. La mine se aude un zgomot ciudat in bord de parca sunt muste acolo sau nisip care se misca pe geam; nu stiu daca e acelasi zgomot cu al tau
![]() This post has been edited by dumitru: 22 Nov 2004, 11:41 |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
QUOTE(Adytza22 @ 19 Nov 2004, 14:19) Am o peoblema cu acul la vitezometru.Trepideaza si ma enerveaza.Ati patit si voi asa ceva sau doar eu sunt norocos sa mi se intample din astea?precizez ca si cu oltcitu lu' tata am patit la fel?Aveti idee de la ce apare aceasta miscare si cum pot sa o corectez? Asta se intampla pana la viteze de 140-150 Km/h apoi se mai mai stabilizeaza un pic. pai mergi si tu cu 120... ![]() |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Crisman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 February 04 From: Iasi ![]() |
La voi mai e cum mai e, dar la mine dupa ce plec de pe loc acul de la vitezometru nu indica nimic pana ce nu ii ciocan in sticla de la bord ca sa se trezeasca. A mai intilnit cineva treaba asta? Vreo idee ceva?
|
-------------------- |
|
ground zero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 January 05 ![]() |
Si la mine la masina sacada si am desfacut bordu si am bagat cu o siringa ulei de transformator in cablu de kilometraj iar apoi merea super fin...peste o saptamana m-am trezit cu cablu rupt
![]() |
--------------------
renault21
GTS
- AR-03-CEI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:27 |