Incuietori inghetate
![]() ![]() ![]() |
Incuietori inghetate
vili |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 28 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004
- IS-xx-xxx
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
La orice peco gasesti solutii speciale pentru asa ceva. Sunt in niste flacoane asemanatoare celor cu picaturi de nas e vre-o 5-6 lei.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
macariecristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 20 November 07 ![]() |
aceeasi problema o am si io!!1dimineata nici nu pot sa intru prin portiera din stang, intru prin dreapta..daca se incalzeste in masina atunci isi da drumi si portiera si merge!!ceva sfaturi ca sa nu mai trebuiasca sa intru in fiecare dimineata prin dreapta??spray-ul ala care e pentru dezghetare are vreun efect???a folosit careva ???
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- BC-86-CRS
|
|
johny 69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 September 07 ![]() |
glicerina pe cheder
spirt + glicerina incuietoare |
--------------------
dacia
solenza
2004
- b-00-xxx
|
|
vili |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 28 September 07 ![]() |
Am flaconas din ala, dar nu am cum sa dau cu el in interiorul portierei, unde probabil ingheata parghiile care actioneaza mecanismul de deschidere portiera. Am dat in seara asta cu spray de contacte, sa vad cum se poarta maine idmineata.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004
- IS-xx-xxx
|
|
macariecristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 20 November 07 ![]() |
problema rezolvata, am fost la rompetrol sa-mi cumpar spray pt incuietori si nu aveau, dar mi-au recomandat spray pt geamuri si am dat cu el pe incuietori de pe usa si de pe stalp de la masina si in butuc si dimineata mergea f bine...in concluzie e f bun ala de geamuri numai sa nu uitati sa da-ti cu el pe incuietoare in fiecare seara cost:9.5 ron si am mai dat cu el si pe geamuri si oglinzi...f bun...multa bafta
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- BC-86-CRS
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
yo nu am folosit nici un tip de spray, dimineatza cand vreau sa plec cu masina, o incui si o descui din telecomanda alarmei, de mai multe ori si nu am nicio problema
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
putina solutie de dezghetat in broasca si merge mai bine ca noua
sunt unele care dezgheata si lubrifiaza |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da-i cu niste WD40 ca are sistem special de ajunge inauntrul incuietorii. in fapt o mina de pix gen pusa la spray si ajungi in locuri mai greu accesibile. sa vezi ce show e dupa ce speli masina si dimineata e inghetata. asa ca mai bine previi decat sa oblojesti dupa.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:40 |