Fuge spatele, Stresant
![]() ![]() ![]() |
Fuge spatele, Stresant
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ridica pe cric spatele pe rand si vezi daca agata. Daca nu, poate ai puntea stramba?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
verifica bascula spate. ai acolo un element de fixare caruia ii mai zboara surubul .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am gandit sa ridic spatele si cred ca asta o sa fac, dar as fi ales solutia mai comoda, un service, s-o puna pe ceva sa testeze unghiuri chestii, ce stiu eu...
Punte stramba nu cred, ptr ca am rugat pe cineva cu o masina sa mearga in spatele meu si nu se invarteau alandala, doar fugea usor spatele.... Multumesc! @han_1.6_mpi, ms de asemenea P.S.: repartirorul iese din discutie, zic eu, pentru ca spatele fuge si pe drum drept, la viteza constanta, nu la franare numai. This post has been edited by StefanT: 18 Dec 2007, 15:12 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ala ce a stat in spatele tau nu isi poate da seama daca e puntea stramba, doar daca e stramba in asa hal de sta sa cada, cel mai bine se vede la testul de unghiuri. Eu zic sa ridici spatele, macar stii de o treaba, sa nu mai platesti si testul de unghiuri, care e minim 60 ron.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ar fi de verificat si tendoanele. dar cel mai posibil este din bascula spate. am patit si eu treaba asta mai demult. te bagi sub masina si verifici singur ca e la vedere.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
StefanT |
![]()
|
Asa iau o punte SH de la o Dacie mai noua ca nu cred ca trece de 60
![]() O punte noua cat e ?? parca era vreo 150 de lei Han_1.6_mpi, vrei te rog sa imi explici unde anume sa caut surubul, ca nu prea am idee ![]() This post has been edited by StefanT: 18 Dec 2007, 15:17 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
stii unde este bascula spate si cum arata ? daca da ai acolo un element de fixare intre bascula si punte, element caruia ii mai sare surubul si atunci puntea ramane fixata doar in tendoane si amortizoare. deci nu mai este rigidizata prin bascula .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
StefanT |
![]()
|
Merci mult, o sa verific maine dimineata
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
msanyix |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
Ori ai perdut surubul acela ori ti s-a rupt bascula langa surub.
Dac nu ai probleme cu bascula masoara cu ceva daca cele doua roti din spate sint paralele. Bafta |
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|
StefanT |
![]()
|
Azi am observat ceva
![]() La mers f incet, genul 5-10 kmph, spatele se leagana. Mai mult pe verticala ![]() ![]() Dar roata nu e ovala, ca-s si echilibrate, si tubless.... Idei...? ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
logan_dci_bz |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 November 07 ![]() |
problema ta este cu siguranta punte stramba.nu se poate vedea cu ochiul liber .am avut aceeasi problema si am schimbat puntea
|
--------------------
dacia
logan1.5dci
2007 laureat
- bz06 xxx
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai inaltatoare la amortizoare?Verifica poate sa rupt tija de la vreun amortizor.Eu asa am patit-o si la viteza mare imi trepida masina,sau meream pe drumuri cu denivelari.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mie asta vara mi s-a rupt suportul de brat(presupun ca aia e bascula nu? ) dar roata imi juca pe orizontala. Test simplu e sa impingi cu piciorul in roata, mie mi se ducea lejer spre prag daca impingeam intr-o bordura cu spatele de exemplu. Drumurile au fost uscate deci nu stiu daca ar fi si tras aiurea pe drumuri de iarna.
Mai merita sa verifici amortizoare/arcuri dupa cum s-a zis, eventual mergi si in service. Totusi cel mai usor testezi cum ti-am zis eu, impingand cu piciorul intr-un sens de mers sau altul(normal, fara frana de mana trasa ca nu se misca roata) si verifici pe cric daca agata vreo roata cum ti-a zis argon. Daca nu, fuga in service. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
StefanT |
![]()
|
rotile n-au pic de joc (ridicat pe cric ieri).
Am niste arcuri suplimentare pe spate, montat asta vara. S-au lasat mult de atunci si ele, e numai bine acum. Daca stau sa ma gandesc bine, poate de acolo o fi ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
verifica cauciucurile pe interior sa vezi daca ai vreo gâlma.
ridici masina pe spate si invarti de roata.te uiti din toate unghiurile la ea sa vezi daca deviaza.verifica , mai bine zis uitat-te pe centrul lui.acolo are o sarma la care multi ii zic "sarpe" dar nu stiu de ce ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
StefanT |
![]()
|
Cauciucurile nu au galme.
Intai am avut Semperit noi de vara (sau iarna-vara..) Si acum am montat de iarna, suspectand ca acest comportament se datora faptulu ca fata avea iarna si spatele nu. Dar nu s-a imbunatatit comportamentul aproape deloc. Eu suspectez asa: 1.Montare defectuoasa a arcurilor 2.Punte stramba Oricum la Bacau ma duc in service ca aici habar n-am unde ![]() Va multumesc frumos pentru sfaturi! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
da jos urgent arcurile alea suplimentare, ele sunt cauza derapajelor. banuiesc ca topaie masina..........
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
StefanT |
![]()
|
Nu-s alea cauza, ci faptul ca topaie pe orizontala, suspectez puntea. Arcurile oricum de asta vara in 20-25.000 km s-au inmuiat destul, plus ca se manifesta la fel cu masina incarcata (200 km in portbagaj + o pers in spate). E clar ceva stramb.
Merci ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |