monitor CRT sau LCD, diagonala minima
![]() ![]() ![]() |
monitor CRT sau LCD, diagonala minima
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.137 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iti faci freza si ai si monitor
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pana la urma aiu vazut ca mai ai nevoie de DC pt diverse sfaturi
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.137 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
pai tu l-ai vrut pe cel mai mic... pretul e pe masura
![]() LE: ia uite altul la 2.5" numai cu modalitatea de conectare nu stiu cum e This post has been edited by tgg2k: 19 Dec 2007, 14:33 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca pretul nu ar fi un impediment daca ai vrea sa-i faci in ciuda fostei.
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tgg2k |
![]()
|
(sorry axabrt, e cafenea... de asta incerc si eu sa ma destind...)
camera de supraveghere unde?! intr-o discoteca?! intr-o baie?! ![]() ia vezi ca pt supraveghere s-a inventat altceva... scoate repede 400$ si fa comanda la kit-ul asta. This post has been edited by tgg2k: 19 Dec 2007, 16:46 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Un kit de ala postat mai sus, dar fara inregistrare ar fi interesant de montat in loc de senzori de mers inapoi. Din pacate pretul nu se justifica nici pe departe
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tgg2k |
![]()
|
deja e atac la persoana... eu ii dau sfaturi omului si voi il luati la misto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pai daca tot se pune problema, eu am un CRT de 9"-10", nu mai stiu exact... are rezolutie marita de 400x320, e in doua culori (ba, daca punem si "stins" ca fiind culoare, atunci e in 3 culori). am cabluri de alimentare. e alb, functionarea e impecabila, nu necesita manual de instuctiuni, are doar un buton de on/off si detecteaza automat ce setari vrea sa-si puna... ce sa o tot lungesc, e monitorul perfect. daca il vrei, ti-l dau. platesti doar transportul... si ca bonus, iti dau si unitate optica de supraveghere (aparat foto) ruseasca, full-metal, fara blitz, cu focus manual, filmul e interschimbabil, are husa de piele tabacita... ce zici?! facem afacerea?! LE: @OAP era ceva kit la bursa (~450 eur) pana cand si-a dat seama vanzatorul ca nu poate prosti pe nimeni si a scazut pretul pe la 230 eur... si tot nu l-a vandut This post has been edited by tgg2k: 19 Dec 2007, 17:15 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:27 |