Help, ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
Help, ce sa fac?
bogdangl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 November 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
SsangYong
Musso
1998/3200ccV6
- GL-16-MST
|
|||
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Nu poti continua procedura de schimbare a proprietarului si fara certificatul ala? Daca nu il mai cere nimeni (adica serviciul inmatriculari), depune actele la Pol. sa-ti elibereze un talon pe numele tau, lucru ce se face la orice schimbare de proprietar) si cel vechi nu mai conteaza pe unde ajunge.
This post has been edited by CIPTUNING: 20 Dec 2007, 01:14 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
bogdangl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 November 07 From: Galati ![]() |
Pai acolo la inmatriculari, mi-au cerut certificatul vechi. Nu inteleg dece nu pot sa le dau dovada in loc de certificatul vechi, ca oricum nu mai au nevoie de el, si oricum am partea aia din certificat in care sunt trecute inspectiile, ca pe aia mi-a dato inapoi politaiul cand mi-a retinut certificatul. Oricum imi dau alt certificat pe numele meu la ce mai e nevoie musai de ala vechi? Nu am nici un chef acuma sa bat drumurile prin constanta prin comuna prin care sta ala, ca pe 26 imi expira si dovada
![]() |
--------------------
SsangYong
Musso
1998/3200ccV6
- GL-16-MST
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 14:35 |