DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Help, ce sa fac?

bogdangl
post 19 Dec 2007, 23:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Acum vre-o saptamana intr-o parcare, dau cu spatele si avand geamurile aburite, ii lovesc masina lu unu, un hyundai accent, in fine, toate bune si frumoase, ma duc la tamponari, ii dau asigurarea, iau amenda 156 lei si 3 puncte de penalizare, pe langa asta imi retine certificatul de inmatriculare pe motiv ca nu am inmatriculat masina in 30 de zile. I-am explicat domnului Garcea ca am totul facut: certificat de autenticitate, radiata de la fisc de vechiul proprietar si trecuta la fisc pe numele meu, toate chitantele platite pe la cec, asigurarea facuta, ba chiar i le-am si aratat, nu a vrut sa inteleaga, mi-a retinut certificatul si mi-a dat dovada 15zile. Astazi am avut timp liber si am fost la politie cu actele sa imi iau si eu sfintele numere. Surpriza! Trebuie sa le aduc certificatul de inmatriculare, si ma trimite mai sus cu un etaj cu dovada si cu actele sa imi dea certificatul. Ajung acolo, alta surpriza, certificatul fiind de Constanta (ca de la CT am cumparat masina, eu fiind din Galati) l-au trimis acolo. Mi-au spus ca trebuie sa ma duc la Constanta sa il caut pe vechiul proprietar sa merg cu el acolo sa ia el certificatul, pentru ca mie nu mi-l da. Ce pot face in situatia asta? E normal sa-mi retina certificatul in situatia asta? Chiar trebuie sa ma duc acolo? Nu pot face nimic? Scuze daca am postat gresit, si multumesc anticipat daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.

--------------------
SsangYong Musso 1998/3200ccV6 - GL-16-MST
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CIPTUNING
post 20 Dec 2007, 01:13
Post #2

Membru autentic

Nu poti continua procedura de schimbare a proprietarului si fara certificatul ala? Daca nu il mai cere nimeni (adica serviciul inmatriculari), depune actele la Pol. sa-ti elibereze un talon pe numele tau, lucru ce se face la orice schimbare de proprietar) si cel vechi nu mai conteaza pe unde ajunge.

This post has been edited by CIPTUNING: 20 Dec 2007, 01:14

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
bogdangl
post 20 Dec 2007, 13:24
Post #3

Membru incepator

From: Galati

Pai acolo la inmatriculari, mi-au cerut certificatul vechi. Nu inteleg dece nu pot sa le dau dovada in loc de certificatul vechi, ca oricum nu mai au nevoie de el, si oricum am partea aia din certificat in care sunt trecute inspectiile, ca pe aia mi-a dato inapoi politaiul cand mi-a retinut certificatul. Oricum imi dau alt certificat pe numele meu la ce mai e nevoie musai de ala vechi? Nu am nici un chef acuma sa bat drumurile prin constanta prin comuna prin care sta ala, ca pe 26 imi expira si dovada sad.gif(

--------------------
SsangYong Musso 1998/3200ccV6 - GL-16-MST
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd May 2025 - 14:35
Forum Renault