piese sh sau noi din timisoara?
![]() ![]() ![]() |
piese sh sau noi din timisoara?
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
CodeXS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 30 May 07 From: Timisoara ![]() |
Incearca sambata in Mehala la cei care vand piese second, ei au piesele din dezmembrari...deci au si dezmembrari, asta e o idee. Dezmembrari de Dacia eu stiu doar in Giroc, nu stiu numele strazii sau numarul dar pot sa iti explic pe PM "step by step".
Tot la capitoul asta, daca stie cineva unde gasim "REMAT" in Timisoara, sau locul unde sunt duse daciile date la "rabla" ( nu punctele de colectare ci locul unde sunt duse pt dezmembrare/topire/reciclare)? |
--------------------
DACIA
1300
1973
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
mc mult, am fost in giroc dari nu au 1310 l, numai 1300 si 1310 tlx......
21 Dec 2007, 10:42: daca pun un radiator mic pe masina , in loc de radiator mare ce are? ( am gasit aproape nou cu 50 ron ), nu am gasit sh radiator mare si nou cel mai ieftin e 220 ron, si eventual pun radiatorul mic sa zicem pana in februarie maxim, apoi pun unu mare k-lumea.......pot sa am probleme daca pun max 2 luni , cand e iarna radiator mic??? 21 Dec 2007, 10:43: daca pun un radiator mic pe masina , in loc de radiator mare ce are? ( am gasit aproape nou cu 50 ron ), nu am gasit sh radiator mare si nou cel mai ieftin e 220 ron, si eventual pun radiatorul mic sa zicem pana in februarie maxim, apoi pun unu mare k-lumea.......pot sa am probleme daca pun max 2 luni , cand e iarna radiator mic??? This post has been edited by tzuku: 21 Dec 2007, 10:43 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Apropo de piese ,imi cer scuze daca deviez de la subiect ,eu sunt din Resita si fac drumuri frecvente la Tm ,stie cineva unde as gasi fise Tesla ??
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ZTV |
![]()
|
daca pun un radiator mic pe masina , in loc de radiator mare ce are? ( am gasit aproape nou cu 50 ron ), nu am gasit sh radiator mare si nou cel mai ieftin e 220 ron, si eventual pun radiatorul mic sa zicem pana in februarie maxim, apoi pun unu mare k-lumea.......pot sa am probleme daca pun max 2 luni , cand e iarna radiator mic???
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
zzr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 December 07 ![]() |
nu are nimic.pune linistit radiatorul mic mai ales ca e iarna si l-ai gasit la pret bun.Eu am avut radiator mic pe masina si vara si nu a facut figuri.Numai ca parca trebuie sa schimbi si furtunul de la termostat.nu sunt sigur dar parca eu asa am facut.Daca pui radiatorul mic trebuie sa pui un furtun din ala mai lung.Gasesti la magazin ca nu sunt decat 2 tipuri mai lung si mai scurt
|
--------------------
dacia
1310
1987
|
|
ZTV |
![]()
|
mc, mai caut cateva zile radiator mare, si daca nu gasesc il iau pe asta mic....pana primavara.....unde trebuie sa-l schimb furtunul?...eu nici nu stiu unde e termostatul in radiator..
![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
zzr |
![]()
|
termostatul nu-i in radiator
![]() 21 Dec 2007, 22:56: uite asta e furtunul This post has been edited by zzr: 21 Dec 2007, 22:56 Attached thumbnail(s) 03sin_451motor.jpg ( Size: 57.51k ) Number of downloads: 56 |
--------------------
dacia
1310
1987
|
|
ZTV |
![]()
|
mc mult zzr, daca nu mai am alta alternativa, atunci ramane radiatorul mic provizoriu
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
zzr |
![]()
|
aseara eram cam adormit si....mai greu cu ganditul.Deci:radiator mare furtun lung,radiator mic furtun scurt.Asta e !
|
--------------------
dacia
1310
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:38 |