Problema XP Windows/system32/system, sa mor io daca mai stiu ce sa-i fac
![]() ![]() ![]() |
Problema XP Windows/system32/system, sa mor io daca mai stiu ce sa-i fac
Alin Calu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|||
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Registri stricati
Am patit-o si eu acum 2 zile cu un notebook si am facut un restore registry cu o copie mai veche de-o zi Procedura o gasesti aici : http://support.microsoft.com/kb/307545 Trebuie sa ai activat in windows "System Restore". Cauza nu stiu care e, probabil drivere incompatibile sau ceva hardware. Cristi |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
In cazul in care iti lipseste fisierul ala solutia e destul de simpla:
Copiezi fisierul dintr-un alt Windows. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
ok
mersi o sa incerc si cu asta sa vad ce si cum...poate ii dau de capat... 21 Dec 2007, 12:01: pt zamolxes calcu de care e vb nu e al meu, e al unei prietene...initail i-am pus tot win ei, care a venit odata cu calcu, acu un an jumate...tot a facut figuri apoi, i-am pus win meu, din mai 2007 care la mine merge perfect...dar tot ii face figuri a, si sa nu uit de format-arile de rigoare... This post has been edited by Alin Calu: 21 Dec 2007, 11:01 |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
O fi oare ca instalezi mereu aceleasi softuri, poate au si niste virusi mici? Incearca sa lasi 2, 3 zile win asa cum e de la mama lui.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu-i neaparat de virusi. Poate bagi niste drivere aiurea, mai degraba.
Si chiar conteaza configuratia cat mai exacta a PC-ului respectiv, cel putin pe mine m-ar ajuta sa te ajut. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-ar putea ca driverele care le instalezi(pt. placa de sunet, etc.) sa modifice registri din sistem, rezultand de acolo erorile.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alin Calu |
![]()
|
configuratia calculatorului nu o stiu exact...si nici nu e la mine acasa ca sa o pot afla usor...iar tipa, pe baza ei mori de foame, habar n-are ce si cum...
cred ca o sa-l iau la mine acasa in week-end si poate o sa-i dau de capat la un moment dat... o sa incerc de asemenea sa folosesc driver-ele pe care le am eu (o parte din compenente s-ar potrivi cu ceea ce am eu) sa vad, poate de aici e problema. luate separat, piesele au fost supuse la diferite teste, la firme de specialitate, si nu au gasit nimic in neregula. acu, cat de adevarate au fost testele alea, nu mai stiu... va mai anunt cand mai aflu cate ceva... |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
vi se corupe din cauza la AutoUpdate-s de la microsoft daca nu aveti liceenta, incercat sa orpiti autoupdate si nu va mai face asa, aceeasi problema am avut si eu dar am oprit ala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Adrianno, n-are nici o treaba cu autoupdate-ul. Am patit-o la munca unde am licente pentru toate sistemele si NU le fac update pana cand nu sunt testate aplicatiile pe masina de test cu noile update-uri.
Nu stiu de unde apare problema cu fisierul ala, oricum, recomandarea mea pentru orice are un sistem windows: faceti o copie a fisierului ala si puneti-o in folderul respectiv. Cand dati de problema redenumiti fisierul dupa ce ati bootat in rescue mode. Oricum copierea nu se face asa de simplu, deoarece daca vrei sa il iei de la un Windows e folosit. Trebuie fie bootat in alt sistem de operare fie bagat un hdd cu o instalare functionala intr-un sistem si copiat asa. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 16:54 |