intrebare placa video
![]() ![]() ![]() |
intrebare placa video
holograma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ar trebui sa suporte orice placa, cu conditia sa se potriveasca standardul PCI, PCI-express si altele care "este".
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Placa de baza are AGP, e un model vechi de pe vremea P4-ului.
Ce placa video nVidia vrei sa suporte? Modelul exact il stii? Ca-s o gramada... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
fx7600 nt sau gt
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Daca gasesti placa care o vrei tu pe slot AGP, o suporta placa de baza... si cum placa care o vrei tu eu am gasit-o numai pe PCI-E, nu va fi suportata de placa de baza ca nu ai in ce slot sa o bagi.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
cristi_vb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am eu 7600 gt pe AGP.
This post has been edited by cristi_vb: 21 Dec 2007, 15:14 |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
2006 / 2004 Fericitul castigator al unui loz necastigator.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se gaseste 7600GT pe AGP inca, dar mi-e ca o iei degeaba pentru ca cine stie ce procesor si/sau cat RAM ai... Placa va fi limitata de ele cel mai probabil. Si e cam scumpa.
Mai degraba iti iei asa ceva. E mai slabuta dar nu cred ca se va simti, decat la buzunar. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:37 |