[CUTIA DE VITEZE]
![]() ![]() ![]() |
[CUTIA DE VITEZE]
gogosaru19 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1410
breck
1998
- B 64 SNB prea rapid prea furios , eu cu dacia tu pe jos :D
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
S-ar putea sa nu fie din cutie .Intra sub masina si vezi daca s-a dereglat levierul de legatura dintre maneta si cautator(de la cutie),daca este reglabil, sau s-a rupt vreun tampon de cauciuc,de la acelasi levier( la tipurile cu tampoane. Regleaza-l din nou, asa fel incat , ducand maneta spre picior, sa se opreasca ca de un perete, si ducand inainte (vit. intai) si inapoi (vit. a doua) sa intre usor ,fara alte cautari. Va intra si a 5-a.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
razvanarghius |
![]()
|
![]() satanic dacia Group: Members Posts: 150 Joined: 25 August 07 ![]() |
dar masina are sigur 5 trepte sau numa scrie pe schimbator?
|
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Mersi Ph-06-BOA o sa ma uit sa vad, si masina e printre primul model de dacie in 5 trepte deci DA are 5 trepte
![]() |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
prima dacie cu 5 trepte a aparut in august 1986.si... cand vad si eu cum face cutia?pb e de la tije:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
cred ca mai mult ca sigur este de la levierul de la cv , uita-te si la patina
|
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
GARFIELD 87 zi la om ca sa faca rost de alta patina si gata sau sa o regleze pe cea veche cat de cat daca e tocita se cere sa fie inlocuita.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
hai baieti ca ma uit la ea dupa sarbatori si va anunt daca am facuto si ce a avut
![]() |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
patina e 3 lei.nu cred ca aia e cauza:)
hai la un drive test;) da eu conduc:D |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu te baza pe schimbator
si la mine pe nuca de la schimbator arata ca ar fi cu 5, dar este cu 4 in certificatul de inmatriculare scrie cu cate e? fa urmatoarea incercare daca impingi din punctul mort, in dreapta apoi in fata intra in trapta I(teoretic) dar daca impingi direct in fata(ca pentru a 3-a) nu intra tot in treapta I? daca da, e cu 4 viteze |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ei si noi acuma... o fi omul incepator, dar hai sa nu incercam sa-l convingem ca are 4 trepte doar din explicatii. Cate viteze o avea in cutie , macar asta o sti si el. Daca el zice ca are 5, atunci are 5 , si-ntr-a 5a nu intra din cauza de timonerie CV (furca, tampoane etc). Bagat pe canal, uitat, schimbat si gata.
Pt Cristitranca: in certificat nu scrie cate trepte ai. Nici macar nu scrie seria cutiei sau tipul, deci teoretic poti sa-ti pui cutie de Fuego sau mai stiu eu ce alte bazaconii, ca la un control nu prea are ce-ti face politia. PS (pentru initiator). Fara mirc, fara mirc. This post has been edited by ATM: 2 Jan 2008, 13:12 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
hai ca am rezolvato am duso la un mecanic si am reparato si masina de fapt nu are 5 viteze are 6
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
valabil numai pentru cei cu 4 trepte dar avand in vedere ca eu am 5 trepte inseamna ca intra a 5 nu??
![]() ![]() 7 Jan 2008, 15:14: haideti ca o sa pun niste poze cu ea sa vedeti ce imbunatatiri i-am facut si poate imi dati si niste sfaturi sa vad ce imbunatatiri sa-i mai fac ![]() ![]() This post has been edited by gogosaru19: 7 Jan 2008, 14:14 |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pui poze in topicul dedicat acestui lucru, si numai dupa ce inveti sa scrii romaneste.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:09 |