Oglindă electrică defectă
![]() ![]() ![]() |
Oglindă electrică defectă
raduborza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 January 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Logan Diesel
Laureate
2005
- ?
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Adica de ce sa nu aiba sens sa te incurci cu garantia...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Dacă ești sigur că nu merge bine, asigura-te ca nu ai gheață în spatele oglinzii de la spălat. Apoi schimb-o pe garanție. Cu asta se ocupă garanția. Cu piesele defecte din cauza materialului prost.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sigur ai gheataaaaa,am patit eu dupa spalare,a inghetata apa care ramane mereu in oglinda ca are un design stupid,si nu mergeau date foarte jos,noroc ca mergeau date jos maxim cat am nevoie,acuma merg iar normal
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@raduborza, daca ai spalat masina recent e foarte probabil sa fie din cauza ghetii.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:30 |