Montare termostat
![]() ![]() ![]() |
Montare termostat
drifter |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 14 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
'98
-
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prelungirea din cupru spre motor, acea capsulă se dilată la încălzirea apei.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
razvanarghius |
![]()
|
![]() satanic dacia Group: Members Posts: 150 Joined: 25 August 07 ![]() |
partea prelungita si ascutita spre motor iar cea mare spre radiator numa sa ii pui un colier la termostat
|
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ai grija, prelungirea de cupru sa nu obtureze traseul apei. s-ar putea sa nu deschida eficient, ci la temperatura mai mare. probabil de aceea credeai ca nu e bun.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o problema asemanatoare, am pus termostatul cu acea capsula spre motor, (inainte am montat termostatul in furtun+colier, apoi am pus furtunul). Masina aparent mergea in parametri normali, dar cand o opresc, imi da apa afara! Ceva idei in legatura cu problema mea? Mentionez ca am nova pe injectie.
This post has been edited by Cosmin.nova: 4 Nov 2013, 10:45 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
gresit uite cum se pune un termostat
Attached thumbnail(s) termostat.jpg ( Size: 33.62k ) Number of downloads: 961 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
asa l-am pus.....
intrebarea este de ce imi da apa afara cand opresc masina? 4 Nov 2013, 19:39: hai oameni buni stiti ceva? sfaturi? This post has been edited by Cosmin.nova: 4 Nov 2013, 19:39 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
instalatie de racire colmatata cu mizerie
nu ai aerisit bine instalatia de racire termostat defect de nou garnitura de chiulasa ciupita |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
am inteles...ideea e ca pana acum nu aveam montat termostatul pe ea si nu am avut probleme...trag concluzia ca termostatul e de vina... Mi se pare incredibil ca am mai auzit chestia asta....sa iei un lucru nou si tii pumnii stransi dupa :|
O sa schimb termostatul....o sa scriu ce se intampla.. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:46 |