Unde indreptam, roluim
![]() ![]() ![]() |
Unde indreptam, roluim
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am langa mine o vulcanizare care are aparat pentru asa ceva
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
E deschis duminica ? Ma trezesc chiar si de dimineata daca e cazul, pls vezi care e treaba.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Kruger |
![]()
|
Ai doua roti de rezerva ? Vin si iti las rotile mele de pe fata, imi dai tu doua roti de la tine, si le duci pe ale mele la indreptat ?
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
cica ar mai fi una pe brancoveanu dar nu stiu exact unde
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu ma duc la unii pe moinesti.nu au preturi mari,sunt mai mereu aglomerati.tu ai luat jantele alea de la fiderzen nu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Este o vulcanizare pe soseaua Fundeni, cum mergi din Colentina spre Pantelimon imediat dupa ce cobori podul pe dreapta, Autosoft parca se cheama.
Acolo am roluit eu cinci jante de la o D1300 din '81. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Kruger |
![]()
|
Daniel, unde pe Moinesti ? Da de la Fiderzen sunt. Zi-mi te rog niste amanunte.
Tunderbird, am fost la aia de care zici tu. Le-a luat in spate si le-a adus la fel....dar mi-a luat si bani pe lucrare. Nu cred ca au facut nimic, erau la fel. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai pe moinesti e una singura care se ocupa cu roluit.hmm...autosoft cica sunt seriosi,da te rup la $:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Kruger |
![]()
|
Ok, am sa incerc pe Moinesti, numai sa-mi spuneti si mie unde vine Moinestiul asta.
Autosoft sunt scumpi, si scarbosi. Va spun si de ce. Masina cea mai scumpa de la coada are intaietate. Cu cat vrei o chestie mai greu de realizat sau care implica mai multa munca, cu atat e mai mare probabilitatea sa ti se spuna ca nu se poate face. Dupa ce mi-a luat jantele si a venit cu ele in aceeasi stare mi s-a comunicat ca am de dat 55 de ron pentru doua roti montate si demontate, si care nici macar nu erau indreptate. Tot ce v-am spus s-a realizat dupa ce am facut lobby pe acolo ca o musca ce te bazaie, si pana la urma ii faci pe plac. La final, dupa ce mi-a pus rotile si a lasat jos cricurile alea pneumatice de sub lonjeroane, a tras cu incredere cricul afara fara sa bage mana sub masina si sa-l lase putin mai jos decat il impinsese masina. Drept urmare cricul s-a agatat de buza de jos a aripii unde e prinsa in surubul ala de margine pragului, eu n-am avut timp sa reactionez, si omul a tras cu incredere. Cum aripile mele nu sunt tocmai noi si buza aia de jos nu mai e ca din fabrica, a rupt buza de jos a aripii care a iesit din surubul ala. Sa concluzionam: - am fost primit cu c00r00 - am asteptat o gramada, si dupa ce m-am isterizat s-a ocupart cineva si de mine - au luat jantele, si operatia de roluire (care de fapt a constat probabil in 3 mecanici ce isi beau cafeaua in spate si se uitau la jantele mele gandindu-se daca mai baga o tigare sau nu, ca sa para timpul de executie credibil) s-a soldat de fapt cu nimic - mi-au rupt aripa - am platit 55 RON GG Autosoft mare firma, mari oameni Ca sa nu spuneti totusi ca numai amaratii cu dacii beneficiaza de servicii de exceptie, pot sa va relatez o intamplare la care am fost martor in acelasi service. Am un amic cu un Golf 4 foarte frumos. Jante Momo pe 17, mers la Autosoft pentru roluire. Dat jos rotile, bagat in aparatul de spalat, scos caucioace, pus jante pe masina de indreptat...si zgariate jantele. Sa nu va inchipuiti ca erau zgarieturi mici. Era ca si cum luasei fiecare spita a jantei la polizor, efectiv lipsea cam un milimetru din material, pe un cerc ce trecea pe toate spitele. Scandal....oamenii sustineau ca janta era asa dinainte. Celelalte de pe masina erau bune, aia de pe aparat era bulita. Drept urmare, nu au fost de acord sa admita ca e vina lor, decat dupa ce amicul meu a fost de acord sa mai ia o janta buna de pe masina, si s-o supuna aceluiasi tratament, ca sa demonstreze ca masina e de vina. Dupa alte scandaluri ca al usa cortului, au zis ca ii repara jantele pe banii lor. Inca nu s-a intamplat lucrarea.. Mi-i scarba.... This post has been edited by Kruger: 6 Jan 2008, 14:09 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
inchis azi
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Kruger |
![]()
|
Aha,,,oke doke. Sper sa fie sambata deschis, ca sa vin sambata viitoare eventual.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
daca tot veni vorba unde pot sambla niste jante ? sau orice curatatorie de ii ia vopseaua pana la tabla
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai str moinesti e langa piata gorjului.daca nu te descurci ma suni si te duc acolo:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Kruger |
![]()
|
Super, banuiesc ca daca ajung pe la Gorjului si intreb, o sa fiu totusi indrumat bine. Ar fi grozav daca as poutea afla ce program de lucru au, ca sa nu ma trezesc ca fac raliu pe gheata dupa servici, si sa gasesc inchis.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Kruger |
![]()
|
Azi le-am facut. Pe strada cu tramvaiul, din spatele Mall Vitan, e o vulcanizare cu exact aparatul pe care il cautam. Au iesit perfect, recomand cu caldura sa mergeti acolo. Nu e ieftin (in jur de 40 RON 2 jante) dar merita.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ydaniel |
![]()
|
e bine.sa fi multumit e cel mai important nu +/- 5 lei:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kruger @ 11 Jan 2008, 18:45) Azi le-am facut. Pe strada cu tramvaiul, din spatele Mall Vitan, e o vulcanizare cu exact aparatul pe care il cautam. Au iesit perfect, recomand cu caldura sa mergeti acolo. Nu e ieftin (in jur de 40 RON 2 jante) dar merita. Autosoft. Nu fac reclama dar am avut numai exp bune cu ei. Am cumparat jante, anvelope si am fost multumit. Preturi OK comparativ cu altii (gen Sama unde nu mai duc niciiodata...). Mi-am roluit doua jante de aliaj. Una a iesit perfect, celalalta a plestit dar era f. indoita si mi-au zis ca e posibil sa pocneasca. La ei am sudat-o si a iesit super ok |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Kruger |
![]()
|
Daca citesti mai sus, exact la Autosoft am reusit sa ma enervez crunt, sa-mi belesc si masina, si sa dau si o groaza de bani.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Au. Super naspa. Trebuia sa te certi cu ei pentru aripa caci nu se poate asa ceva.
Si muream daca imi zgariau jantele. Imi pare rau, dar personal am avut numai experiente pozitive cu ei si ma duc cu toate cele 3 masini ale famaliei mele (passat, nova si octavia2). |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
CriSTI68 |
![]()
|
fii atent baietii astia de la mine au aparatul da nu au nici o treaba cu roluit jante
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
eu am roluit o janta la ovidiu(e aproape de constanta) cu 7 lei.a iesit impecabil...in bucuresti cam 25 de ron pe janta e scorul.doar la aia pe moinesti e 20 ron cu janta "goala" dar 25 cu tot cu manopera. scump domne scump
|
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
In Brasov, daca intereseaza pe cineva, era un atelier care roluia jante de Dacie (foarte posibil si de alte marci) pe drumul care coboara de la Zoo din Cartier Noua undeva pe dreapta in sensul in care merge autobuzul 17.
Si mai e una - unde vreau si eu sa le duc - pe Strada Lunga pe stanga cum vii spre centru, dupa Liceul Economic. Sper sa ajute pe cineva. ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
CriSTI68 |
![]()
|
eu am luat niste jante vai de mama lor saptamana trecuta pentru ca vreau sa am un set de iarna si vara, am luat cauciucuri de iarna dar ramane sa duc jantele la roluit, imi zice zilele atea un coleg undea a roluit el jantele lui
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu un service serios une pot sa roluiesc jantele astea?
pentru ca mi s-a intamplat la fel ca lui Kruger in primul post, nimeni nu se baga ![]() Attached thumbnail(s) Car0049.jpg ( Size: 317.87k ) Number of downloads: 1617 |
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Da,dar trebuie sa faci un drum la BV.Este un baiat care are aparat de roluit si indreptat jante.
Eu am indreptat la el2buc,apoi am pus cauciucuri pe ele si le-am echilibrat.Pe masina de echilibrare s-a vazut cel mai bine ca nu aveau nici un fel de ovalitate sau bataie axiala. Nu am vazut postul de mai sus! This post has been edited by ROBY 06-TFA: 12 Dec 2009, 18:58 |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
NebunicA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 24 April 06 From: bucuresti ![]() |
la diham in spate la benzinaria PetromV
e un baiat care se ocupa cu jante: sudeaza, indreapta, dubleaza, intoarce jante |
--------------------
Renault
Megane Estate / Megane Sedan
2005 1.5dCI / 2005 2.0 16v
- B-00-1.5X2.0
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Se pare ca in domeniul auto nu se simte criza, altfel vedeam mai multa reclama din partea unor service-uri, magazine si alte domenii
![]() Ce preturi practica baiatul acela, cel putin sa stim si noi pentru un roluit ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu la oferta de roluit. Am gasit astazi la stanga fata presiune 1,1 bar. Imi scapa putin pe la imbinarea dintre cauciuc si buza jantei. Am mai facut-o acum vreo 2 luni. Inflorise rugina la imbinare exact pe buza jantei si scapa ff putin dar suficient cat sa se lase o data la 2 zile. Daca u rezolv cu roluitu, cred ca sar la janta noua. Apropo producatori ? preturi ? |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:04 |