DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Despre LCD, Le-am cumpărat doar pentru DVDuri ?

Stavreschi
post 7 Jan 2008, 09:51
Post #1

Membru

Group: Members
From: GALATI

Întreb și eu că poate nu sunt suficient de informat.....
Dacă tot ne cumpărăm televizoare LCD cu HDredy și alte minunății tehnice prin ele, în afară de semnalul pe care îl bagă un DVD, cum se mai poate vedea o imagine "lacrimă" ?
M-ai acum o vreme, parcă anul trecut.... anunța Esca cu gura la urechi că PROTvul emite HD ei și, la ce ne ajută ? retransmite careva dintre provideri semnal HD de la vre-o televiziune care s-a modernizat. Întreb asta, mai ales pentru cei care au receptoare satelit... (digi, dolce, etc. !!)
Dar sunet Dolby bla bla bla.... sau încep să fabulez cu pretențiile mele !!!!!

--------------------
dacia Logan 1,6 l GTI - Gl xx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 7 Jan 2008, 12:47
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

ProTv-ul transmite HD .. cel putin in Bucuresti. Ca sa il receptionezi trebuie sa iti cumperi un receiver DVB-T-HD (700 ron la Domo). IN rest .. soarta.

Ca sa poti utiliza capabilitatile HD ale tv-ului va trebui sa iti cumperi un player HD sau sa folosesti computerul. Eu unul folosesc computerul si fac play la filme HD (legatura intre computer si TV facandu-se printr-o legatura DVI-HDMI). Un player stand-alone care sa stie formatele HD este vreo 350 Euro ( www.tvix.ro ).

Mai multe deste HD de pe computer pe un TV s-a discutat aici sau/si aici.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 20:38
Forum Renault