Vopsea Dacie, Cum se face?
![]() ![]() ![]() |
Vopsea Dacie, Cum se face?
simism |
![]()
|
||
![]() Ce te uiti asa la mine? Group: Members Posts: 57 Joined: 26 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna iii
2011 4control
- **###** 4Control+2.0Dci->LOVE
|
|||
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
te duci frumos cu masina la magazinul unde gasesti vopsea pentru masina, vanzatorul o sa iti dea o paleta de culor si u trebuie doar sa gasesti culoarea masinii
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
geopsi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 12 September 07 ![]() |
dar se poate sa vopsesc numai o portiune fara sa se observe dupa ca a fost vopsita? spun asta pentru ca am putin pe aripa din dreapta niste unflaturi de rugina si nu stiu daca sa schimb aripa cu totul, sa vopsesc masina cu totul(mai am si putin pe interiorul capotei din spate rugina) sau sa ma duc la un service sa o peteceasca! am o retinree sa o vopsesc toata ca ma gandesc ca daca scot tot de pe caroserie risc sa nu gasesc pe cineva care sa o faca cum e acum(deocamdata nu am nci macar greieri in bord si nu as vrea sa scartaie ca mai cunosc cazuri). cam la ce pret m-ar ajunge? intreb aici pentru ca nuprea am timp sa umblu si nici nu stiu pe unde as gasi o vopsitorie mai calumea in craiova!
|
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mai deschid un topic pentru ca tot aia vreau sa intreb si eu; mai exact, de care shmirghel imi trebuie (ce marime), de care chit, mai trebuie sa pun ceva in chit? cu vopseaua nu am probleme ca e alba si ma descurc cu un spray de retusuri:)
ps. suprafata tot asa - cam 3 cm pe aripa si 3-4 pe prag. This post has been edited by iubitordedacie: 13 Jan 2008, 18:33 |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
smirghel p300 pentru finisaj,si in chit se mai pune intaritor pe care o sa il primesti impreuna cu chitu.
Atentie cu dozaju de intaritor: daca pui prea putin se intareste chitu in 2 zile ,iar daca pui prea mult nu vei avea timp sa il intinzi ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
presupun ca nu vine cu instructiuni de preparare, ca doar e chit de dacie... so, care sunt cifrele (cate parti din ala si cate din alalalt)?
gracias |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Trebuie sa vina neaparat cu instructiuni.
Iar daca crezi ca "e doar chit de dacie" pune-l oricum ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
incearca argintiu platin de la policolor
![]() This post has been edited by Alexu7: 13 Jan 2008, 21:30 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@simism te duci frumos la cartea masinii...iei codul vopselei si dupa te duci la magazin cu acel cod!
This post has been edited by andreiutzu: 13 Jan 2008, 21:37 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
de vazut o sa se vada oricum. culoarea initiala nu o poti obtine pe bucatele, daca e metalizata.
![]() how about my question? 3:1, 2:1 sau parti egale chit:intaritor? |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
nici atat, nici atat.. deci nici una din variantele tale... chitu' asta e scarbos rau zau asa... de obicei scrie pe cutie 1-3% da parca cine are cantar sa cantareasca...se pune cu putin mai mult de un varf de cutit de intaritor la o cantitate de chit cat o nuca ca sa zic asa... oricum nu iti iese din prima, dar dintr-o cutie de 500 g ar trebui sa te descurci... mie mi-a ajuns una sa fac o gaura intr-o aripa si a mai si ramas...iti recomand sa iti iei inima in dinti, multa rabdare si un spaclu mic...si in plus e mai bine sa fie mai putin intaritor adica sa ise intareasca un pic mai greu la inceput si sa ai timp de finisaje decat sa iti iasa ochii dand la smirlger.....spor la treba...
|
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
...si sa prepari cate putin chit il aplici, poi mai faci o tura si tot asa...ca daca faci mult si bagi intaritor aiurea ramai cu el intarit
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
smirghelul cu care curat rugina si vopseaua inainte, e de aceeasi marime ca ala pentru finisarea chitului?
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Alexu7 |
![]()
|
pt curatare eficienta ti-as recomanda un flex !
cu disc special de ala si cureti toata rugina ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
fabyfaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 January 08 ![]() |
Simsim, salut..ca sa folosesti aceeasi vopsea de fabrica si sa nu ai nuante difrite..te duci frumos deschizi portbagaj iar pe interior acolo unde sunt lampile pentru numat este un numar cod..ala e codul vopselei..te duci la magazin si ceri vopsea pe codul ala ...gri metalizat parca incepe cu 50 si nu mai stiu cum..deci deschizi portbagaj si uitate la cod
![]() 14 Jan 2008, 23:30: revin codul e scris destul de mare cu negru.. e mai jos de clama aia de la inchidere de portbagaj ![]() This post has been edited by fabyfaby: 14 Jan 2008, 23:30 |
--------------------
Dacia
Berlina Ti 1,6
2000 Ti
- VS 02 WKP
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sau o solutie mai moderna si cred eu mai buna decat flexul si smirghelul: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1093847
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
simism |
![]()
|
![]() Ce te uiti asa la mine? Group: Members Posts: 57 Joined: 26 October 07 ![]() |
Mersi mult fabyfaby! Maine o sa ma uit acolo unde ai spus tu! Daca nu scrie sper sa fie codul in cartea masinii, pe talon scrie doar gri metalizat. Va salut si va multumesc inca o data!
|
--------------------
Renault
Laguna iii
2011 4control
- **###** 4Control+2.0Dci->LOVE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:43 |