Schimbatorul de caldura functioneaza in gol, Bord CN Dacia Caldura
![]() ![]() ![]() |
Schimbatorul de caldura functioneaza in gol, Bord CN Dacia Caldura
teo_columb |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1999 Breack
- BZ18TDC
|
|||
razvanarghius |
![]()
|
![]() satanic dacia Group: Members Posts: 150 Joined: 25 August 07 ![]() |
levierul acela e din plastic in care intra un cablu de metal. acolo e cel mai posibil sa se fi rupt sau sa fi iesit afara acel cablu
|
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu are treaba acel fir,ala este pentru a deschide si inchide robinetul pentru a ajunge apa in radiatorul din bord,omul a spus ca ii da caldura ,doar ca nu poate sa o directionereze.
Aceasta problema am intalnit-o la cel putin 10 dacii cu bord CN pe care le-am condus,din fericire a mea nu face. Mai intai verifica furtunul de servofrana,pe el trebuie sa fie un T din care pleaca un furtunas ,acel furtunas ajunge acolo la supapa(parca asa ii zice). Ca sa scoti acel "schimbator de caldura" se scot butoanele levierelor si butonul ventilatorului ,dupa acea se scoate panoul din fata cu desene.Dupa ar trebui sa mai aiba 2 suruburi sus cu te uiti din fata ,imposibil sa le ratezi ,alt surub nu cred sa mai aiba. This post has been edited by mad toz: 12 Jan 2008, 22:10 |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Chestia aia sare mai mereu de la maneta de directionare e un mecanism mai ciudat dar i se da de cap
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ansamblul comanda vacuumatica mai are 1 surub pe lateral, trebuie data jos cutia de acte (torpedou)
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
florincst |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 January 08 ![]() |
salutare. problema asta am avut-o si eu si am constatat ca devina au fost cele 3 supape de vacuum care fac directionarea. sunt cam scumpe ce e drept dar merita. acum am caldura de nu pot sa stau in masina.
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala
- OT-82-SFF
|
|
msanyix |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
Trage cu gura aerul din capsula respectiva si asa vezi daca functioneaza. Poate fi problema si la distribuitor/comutator cu care dirijezi vacumul de la o capsula la alta.
Bafta |
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Capsula care dirijeaza aerul spre picioare este in partea stanga a bordului, cum te uiti la el, langa pedale. Asta vara cand am vosit masina si erau mai toate desfacute pe ea am vazut capsula aceea la care poti ajunge doar daca desfaci capacele volanului. La mine era desfacuta in doua, si nu imi baga aer pe la picioare, am infipto la loc si gata. Daca te decizi sa o schimbi sa tii cont de furtunele de vacuum si de pozitia capsulei, caci are numai o pozitie si e si cam strans locul.
Spor, |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
florincst |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 January 08 ![]() |
salutare. eu am umblat la acea supapa de vacuum, cea dubla din stanga, pe sub bord pe la pedala de acceleratie. e o pozitie cam ciudat, dar cu insistenta se poate. nu e nevoie sa o scoateti de tot, doar o desfaceti (in cazul in care este defecta). cel mai des se strica aceasta.
la celelalte doua, am desfacut cutia de manusii (torpedoul) si am avut acces perfect. din pacate la mine au fost defecte toate. ca pret dc va este util: cea dubla 27 lei, cele simble 21 lei fiecare. le-am luat de la DACIA. acolo a fost cel mai mic pret. bafta |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala
- OT-82-SFF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:12 |