Aripa spate...
![]() ![]() ![]() |
Aripa spate...
failure60 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Pitesti ![]() |
Attached File(s) |
||
--------------------
FORD
SIERRA
1988 1,6 GPL 53kw
- AG-03-GPF
|
|||
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Da, e reper separat si nu are legatura cu aripa spate. Am vazut la tinichigiu ca si astea se schimba. Se gasesc in magazine dar am uiat cum se numesc exact.
Parca pasaj ii spune. |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
failure60 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(KTC @ 14 Jan 2008, 10:06) Da, e reper separat si nu are legatura cu aripa spate. Am vazut la tinichigiu ca si astea se schimba. Se gasesc in magazine dar am uiat cum se numesc exact. Parca pasaj ii spune. da, cred ca ai dreptate, eu intrebasem un vanzator dar a fost vanzator slab se pare:) o sa merg sa intreb si eu. ms mult. 14 Jan 2008, 15:05: s-a rezolvat. reperul se numeste segment mic aripa, daca mai ajuta pe cineva. se poate inchide. multumesc This post has been edited by failure60: 14 Jan 2008, 15:05 |
--------------------
FORD
SIERRA
1988 1,6 GPL 53kw
- AG-03-GPF
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
cat a costat pragu+manopera si cat a durat, trebuie sa schimb si eu pragurile si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu sa-ti spun, dar ce pot sa-ti spun e faptul ca rareori rugineste doar pragul. La mine erau si contrapragurile praf. Iti doresc sa fie numai alea. Masina mea e acelasi an ca al tau, poate tu ai avut mai mult noroc. Eu am schimbat jumate din tabla de pe ea.
This post has been edited by Kruger: 21 Jan 2008, 13:25 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
le-ai schimbat de curand? ca ma intereseaza sa stiu la ce sa ma astept(timp+bani)
thnks |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, am schimbat de curand:
- podea fata - praguri - contrapraguri - semiaripi - stalpi fata Reparat: - contraaripi - un pasaj spate - diverse multe si marunte suporti de cric si toate cele Overall manopera 1000 RON (inafara de piese evident). Tinichigii cam ciobani, mi-au stricat multe alte chestii la masina, am mai scris eupe undxeva pe aici, dar tabla in sine nu e rau lucrata. Daca puneau mai multa seriozitate la bataie, isea o treaba si mai buna. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:30 |