[VAND] maciulie piele Prestige, maciulie piele Prestige
![]() ![]() ![]() |
[VAND] maciulie piele Prestige, maciulie piele Prestige
adytt |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 14 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Multumesc ady.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adytt |
![]()
|
cu placere
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Poze ai?
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
adytt |
![]()
|
a mai ramas 1 bucata maciulie, poze pun intr-o ora ca sunt grabit acum
18 Jan 2008, 20:48: s-au dat toate topic inchis , revin cand mai aduc altele This post has been edited by adytt: 18 Jan 2008, 20:48 |
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
misu_imv75 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 May 07 From: Craiova ![]() |
Vreau si eu 1 buc, cand mai aduci da-mi un buzz la misu_imv75@yahoo.com
Tel : 0745178807 |
--------------------
Renault
Megane
2004 ,1,5dci
|
|
adytt |
![]()
|
sigur cum fac rost te anunt, mai am deja o rezervare
![]() |
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Mai pune inca o rezervare.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ai pus coletul, da?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
degrize |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 March 07 ![]() |
Please pot sa postezi si cum se inlocuieste cea veche? Merci.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.5 dCi
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Da un search la imbunatatiri logan si cu siguranta o sa gasesti cum se inlocuieste cea veche
![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
bobo77 |
![]()
|
Am primit coletul, multumesc ady.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
am primit si eu, arata perfect, multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
adytt |
![]()
|
ma bucur ca au ajuns coletele, am trimis si ieri si azi la mai multi vor sosi cu o intarziere de o zii au facut astia ceva la posta si o zi nu am expediat colete de la oficiul postal unde le-am pus eu, pusesem unele cu o zi inainte si azi cand am dus altele erau si cele vechi acolo
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
imi cer scuze ca o sa poztez un pic off-topic, dar daca veni vorba de "maciulii" si schimbarea lor o sa explic un pic cum am schimbat-o pe a mea. In primul rand se scoate burduful, partea de jos, se intoarce pe dos si se taie "soricelul" de plastic care in fixeaza pe maciulie. se lasa in apoi in jos; nu se scoate de pe tija. avem acces la maciulie acum. cu 2 chei franceze am facut parghie pe tija si cu ajutorul unul ciocan si a unei chei obisnuite am fortat iesirea maciuliei batand cu ciocanul pe cheie de jos in sus, o a doua persoana actionand parghia facuta de cele doua chei franceze pentru a contracara efectul loviturii de ciocan asupra tijei. luati un ciocan mai marisor, dar nu loviti cu putere maxima totusi
![]() Ce a ramas dupa ce a sarit: capatul superior al tijei este imbracat intr-un plastic, cu caneluri pentru ghidajul maciulei si pentru fixarea de siguranta, asa ca ce va ramane de facut este sa introduceti maciulia noua si frumoasa din piele apasand in jos pana face click. dupa care legati burduful cu un soricel nou si gata. Tot am citit pe-aici de taieri cu bonfaierul , furtune pe tija si poxipol , chiar ma gandeam daca merita sa fac operatiunile astea. Deci, in orice caz nu e nevoie de asa ceva. Probabil ca cei care au taiat cu panza de bonfaier au taiat si plasticul din varful tijei. Sper ca m-am facut inteles, scuze pentru eventualele ambiguitati. Succes in schimbarea maciuliei. PS. Maciulia veche am recuperat-o intreaga si poate fi folosita fara nici o problema. This post has been edited by Steel Tormentor: 25 Jan 2008, 14:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:12 |